hurremsultann Perimasali inşallah sağolun tümör var daha önce 1 kez oldum şimdi nüks etti bu sefer daha farklı bir ameliyat gerekiyor
Perimasali hurremsultann tez zamanda kurtulun inşallah belirtileriniz neydi bende sık el titremesi varda kanda bi şey çıkmıyor sanırım beyin cerrahisine gideceğim
hurremsultann Perimasali ben nöbet geçirdim öyle anladım aşırı uyuma isteği vardı nöbet geçirmeden önce sürekli bir yorgunluk vardı meğer tümörün etkilerindenmiş ihmal etmeyin tabi gidin baktırın erken teşhis çok önemli
Kbratmzkn hurremsultann cok geçmiş olmuş bende göztepe medical parkta türker kılıçta beyin ameliyatı olmuştum.Çok ilgili ve alanında cok basarılı bir doktor.
Cansualisa hurremsultann kuzum çok geçmiş olsun eşim 2019 da beyin kanaması sonucu amaliyat oldu ama komple uyutuldu Güliz Gültekin karşı da Göztepe hastanesinde harika bir doktor🌺❤️
Seyrantoprak hurremsultann rabbim şafi adı hürmetine şifa versin inşallah 🤲 çoluk çocuğunuzla sağlıklı yillariniz olsun 🤲 üstte kalsın 🌼
EnesimEfem Cok gecmis olsun. Rabbim sifalar versin. Pendik Egitim Arastirma Hastanesinde Adnan Dagcinar var.
hurremsultann cupacakes size de geçmiş olsun evet tümör 1 kez oldum daha önce şuan nüks etti tekrar olacağım konuşma merkezine yapışık olduğu için uyanık ameliyat olacağım sizin de mi tümördü
Berkininannesiiii hurremsultann geçmiş olsun canım bilgim yok bi an önce sağlığına kavuşursun inşallah