Setenayali Oğlum 1yaşına yeni girdi. Ek gıdaya geçtiğinden beri peynirini kendim yapıyorum lor peynir. Hazırlardan denediğimde öğürüyor ağzından çıkarıyor. Kendim yapmaya devam mı etmeliyim yada hazır olarak verebileceğim en iyi peynir hangisidir
NarinMelike Setenayali benim kızım da bir yaşında valla 6 aylıktan beri hazır peynir veriyorum peynirin her çeşidini seviyor. Ama ben ekicinin yumuşak peynirini ve itimatin çeçil peynirini yediriyorum genellikle bayılarak yiyor
Serene Setenayali Pınar Organik Beyaz Peynir,Ünal Çeçil Peyniri ve (şehrinizde varsa) Gürsüt tuzsuz beyaz peynir veriyorum.
Rose21 Acaba 1 yaş altı da hazır peynir yiyemez mi ben de bunu merak ediyorum. Yiyen varsa hangi marka güvenilir?
KaSeAy Rose21 Valla baslarda lor yapıyordum ama ben kahvaltı yaparken dibime geliyo ağlıyor ben de peynir veriyorm susuyo. Bu aralar baya saldım zaten herseyden veriyorm agzına🤨 Marka olarak da eve o gün hangisini almışsak onu veriyorz. Sürekli tek marka almıyorum cünkü.
Setenayali NarinMelike ne güzel hepsine alışmış kızınız ben baştan beri tek çeşit verdiğim için sanırım seçici oldu
Setenayali NarinMelike ne güzel hepsine alışmış kızınız ben baştan beri tek çeşit verdiğim için sanırım seçici oldu
Setenayali Deletedmom115 doktorunuz mu önerdi acaba köy peynirini diğerlerinden yedirsek bi sıkıntı olur mu
teachersrn Setenayali 16 aylık hala kendim yapıyorum yoğurdunu yaparken peynirini de yapıyorum, kendi yediğimizden verdim çok tuzlu geldi galiba sevmedi ayrıca tuzsuz alıp da vermedim nasılsa kendi peyniri tuzsuz, yapmaya devam ediyorum o yüzden 😔
Brcstndg teachersrn ay ne güzel ya oğlum yemiyor lor peyniri asla yediremedim. Labne seviyor bazen de çeçil yiyor. Labneyi de ya bioorganik marka alıyorum ya da pınar labne.
Setenayali teachersrn ben de aynı durumdayım ama artık alışsın istiyorum denicem o yüzden farklı peynirleri
elmaliturta Setenayali kızım 14 aylık muratbey burgu var biraz suda bekletip tuzunu da alıyorum bayılıyor onu yemeye 😊