Ademerve123 Kızlar 5 aylık bebeğime yaklaşık bir aydır ocean demir veriyorum verdikten hemen sonra yüzünde isilik gibi döküntüler başladı benim gibi yaşayan varmı demirden olduğunu düşünüyorum
delirmeceler Ademerve123 bizede kendi doktorumuz dışında gittiğimiz bir doktor önermişti kendi doktorumuza sorduğumuzda 1 yaş öncesi önermiyorum demişti eczacıda aynısını söyledi o yüzden biz almadım ferruma devam ettik
Nefestosss Ademerve123 ama alerjisi olabilir yuzunde isilik gibi çıkıyorsa verdikten sonra bence doktorunuza danışın bi
witcher Ademerve123 acaba ne oldu demir ilacını değiştirdiniz mi? Demir ilacındanmıymış bizde bu ay oceana başladık yüzünde vucudunda döküntüler oldu acaba damladan mı dedim
Nefestosss Noriye kaç kiloyla bebeğiniz kilosu kadar veriyorsunuz ben ilk baştan beri sidefer kullanıyorum en iyisi sidefer diye duymuştum
Nefestosss Noriye aynen benim kızımda 7 kilo 7 damla veriyorum eczacılar bilmiyor ya bende aldığımda 1 2 damla demişlerdi doktora sordum kilosu kadar dedi
Nefestosss Noriye tokmlarnina daha iyi ilim sagliyormus sabah d vitamini akşam da kan ilacını veriyorum
witcher Ademerve123 Belirtileri neydi peki ? Bizde ki duştan sonra şiddetleniyor mesela sizde de böyle oldu mu ?
Ademerve123 witcher kullandığınız şampuanı değiştirin yok bizi duş rahatlatırdı sıcak hava bizde çok etkiliydi bide kaşıntı vardı