Helbetyakalayamambeyefendi 5buçuk aylık kızım 6 gündür kakasını yapmıyo🥺 zeytinyağı içirdim,fayda etmedi. Napsam düzelir kızlar yardım edin🥺
Sedaaag Helbetyakalayamambeyefendi bizde daha bu hafta aynısı oldu 7 günde fitil aldık tam vereceğimiz sıra kakasını yaptı . Ek gıda sürecinde ise farklı gıdalar veriyorsanız ondan oluyormus . Fitil verirsenız de 3/1 ni vermeniz daha dogru olur
Minikprensesinannesi892 Helbetyakalayamambeyefendi anne sütü aliyorsa 7-8 gune kadar kaka yapmamasi normal diyor doktorlar ama mama iciyorsa kac gune kadar normal deniyor bilmiyorum. Bence doktorunuza danismasan bir ilac fitil vs vermeyin. Fitilin dozunu bebegin ayina ve kilosuna gore ayarliyorlar cunku. Cok gecmis olsun inşallah en kisa zamanda yapar kendi de siz de rahatlarsiniz 🥰
Semy Helbetyakalayamambeyefendi benimde yapmadığım kalmadı cocugum kaka yaparken aglıyor kırmızı oluyor taş gibi yapıyor zaten onuda zorla ne olacak böyle bilmiyorum
Helbetyakalayamambeyefendi Minikprensesinannesi892 anne sutu aliyo biraz tadim yapmistim cok az bisey verdim ama. Doktorumuz ankarada biz tatildeyiz gidip soramiyorum😔 tesekkur ederim insallah🌸
Minikprensesinannesi892 Helbetyakalayamambeyefendi belki hava degisiminden de olmus olabilir. Koca koca insanlarda bile hava degisiminden etkileniyor bagirsaklar. Bence tadimlara ara verin azıcık ve gozlemleyin. Olmadi instagramdan vs bir doktora yazin belki o cevap verir. Gerci o da gormeden bir sey diyemez sanırım. Gecmis olsun tekrardan🥰
Semy Helbetyakalayamambeyefendi 10 aylık benim ki mama ek gıda şeklinde besleniyo. Ama kabız malesef doktor şurup veriyo zeytinyağı ve kayısı gibi posalı meyveler öneriyo ama sürekli bi çözüm değil malesef
Helbetyakalayamambeyefendi Minikprensesinannesi892 ben de oyle yapmaya karar verdim. Zaten cok vermemistim minnacik tattirmistim onu da vermicem. Tesekkur ederim🤗🌸
Minikprensesinannesi892 Helbetyakalayamambeyefendi rica ederim ne demek umarim hemencecik normale donsun bebisiniz 🥰