Busra2013 Kizim 6 ay 10 gunluk 3 gubdur beni bitirdi 5 ayin sonda iki dis birden ciksrdi ysni uclari cikti ne ates ne bisi susn 6 sy 10 gunluk aglamadsn 2 dk duramio asla uyumuo aksam 10 defs uysniyor sizin boylemi
Elika00 Busra2013 benim 7 ay 14 günlük aynı alt 2 ler çıkmıştı şimdi uyumuyo yine ağlıyo yani alış canım sürekli böyleler 😂
Deletedmom_54 Busra2013 uyku gerilemesi olabilir mi? Kızım çok düzenli uyurdu sabaha kadar uyanmazdı 1 kere belki uyanırdı gün içinde 4 5 uyku yapardı son 1 aydır malesef uykular berbat halde sürekli mızmız bu günler de gecicek diye bekliyorum büyük ihtimalle uyku gerilemesi yaşıyor 4 6 haftaya kadar geciyormus
Busra2013 Elika00 bide cok istshsiz normalde cok yerdi simdi 90 ml zar zor veriyorum ek gidads baslsdik boguruyor
Begsah Busra2013 istahsizlik oluyor bu donemde emziriyorsaniz daha sık emzirin ek gida icin de zorlamayin evde yogurt yapip verir disler icin cok faydali icine tatlandirmak icin seftali püresi ekleyebilirsinz
Begsah Busra2013 persentilini takip edin eger normal araliktaysa endiselenmeyim bizin stresimiz onları cok etkiliyor