havuctarator Kızımın Sadece çişli bezde hafif Bi pembeli oluyor 2 hafta önce idrar vermiştik bir şey çıkmamıştı. Özel bölgesinde de kremsi şekilde oluyor o pembelik çok az miktarda. Nedir bu bilen var mı
Mirsim havuctarator kaç aylık susuzluktan da olabilir yada kum döküyor olabilir tekrar bı hastaneye götürün
abnztb havuctarator benim de oğlum da olmuştu bikaç kez. Enfeksiyon olabilir dedik ama yoktu. 1 yaşında. Suyu da çok içiyor. Sanıyorum gün içinde yediği havuç ya da kırmızı renkli sebze meyvelerden kaynaklı. Emziriyorsanız eğer belki sizin yediklerinizden de kaynaklı olabilir. Ama en doğrusunu doktora sormak.
Eylul05 havuctarator havalar aşırı sıcak bazen veriyorum demek ne demek hergün verilmesi lazım 2 3 kaşıkda olsa
lalbg havuctarator susuzluktan muhtemelen bi doktora götürün. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir dikkat edin.
havuctarator mrvklyc 3 aylık 7 kiloya yakın günlük 6 7 idrar da yapıyor sürekli emziriyorum yine de olur mu ki
havuctarator Gmzynpasya içirdi canım sağol anne sütünden alıyor diye çok vermiyordum ama artıkveirirm
Oupag havuctarator susuzluktan bu. Nasıl biz susuz kaldığımızda idrarımız koyu renk oluyosa bebeklerde de bu renk olurmuş öyle demişti doktorumuz
havuctarator Oupag bende göstermişti anneden geçen hormonlarla ilgili felan demişti biraz su verdim gözlemliycem
Eda5358 havuctarator Aynı durumu bende yaşadım birkaç kez. Sabahları genelde görüyordum gece normalden az uyanıp normalden az emzirdiğim zamanlar oluyordu. Daha 3 aylık bebeğiniz bizde o kadarlığız bence doktorunuza danışmadan su vermeyin idrar tahlilide temiz çıkmış. Bana doktorum kendim için bol su içmemi söylemişti. Emzirme sıklığınız azaldıysa ondam olabilir bol bol emzirin bence.
havuctarator Eda5358 evet bende sabahlar görüyorum suyu da çok içerim ama bugün su verdim yarın olacak mı bakacağım herkes aynı şeyi yazmış