Günaydın, hatta günaydın da diyemiyorum 4te uyandık. 3 gün önce 6 ay aşılarını oldu oğlum. Allahım bu nasıl bir 3 gün! Kafamı taşlara vurmak çığlıklar atmak istiyorum. Çünkü oğlum da çığlıklar atıyor. Ek gıdaya geçmiştik bayılarak kaşık yetiştiremediğim şeyleri yemiyor, mama yemiyor, su içmiyor. Emziğiyle uyuyan çocuk emziği almıyor. Hiç durmak bilmeyen bir mırıldanma halindeyiz uyurken dahi. Doktoruna gittik, hiçbir şeyi yok. Arada böyle huzursuzluklar olur dedi. Bu huzursuzluk değil ki bu cinnet. Deli gibi uykusu var, gözler kıpkırmızı. Uyku ? Yok. Uyurken birden aklına bir şey gelmiş gibi dikiliyor. Uyurken emeklemeye çalışıyor. Uyanıkken emekleme yok bu arada. Kendi yatağında kendi kendine uyuyan çocuk yalnızca yanımızda yatmak istiyor. Mutlu olduğu tek yer dışarısı ve banyo. Günde kaç saat yıkayabilirim ki ? Kaç saat dışarıda durabilirim ? Telefonla işi olmayan çocuk telefonuma atlayıp duruyor, saatimin ışığı yandığı an saatime saldırıyor. Bu saat doğduğundan beri kolumda be çocuk. Şu 3 günde 3 kilo verdim çıldırmak üzereyim. Bu durum aşıdan mı ? Dişten mi ( alt 2 dişi çıktı ) oğlum nasıl 3 günde bu kadar Farklı bir bebek oldu ?