MinikMucizem26 Merhaba kızlar bebeğim 56 günlük gaz damlası olarak biogaia kullanıyoruz şu an bitti başka ne kullanabilirim sizler ne kullanıyorsunuz faydasını görüyor musunuz?
Betul-08 MinikMucizem26 biogaia güz damlası değil öncelikle ben sap simplex kullanıyorum doktorum tavsiye etti günde 3 defa 8 damla
MinikMucizem26 gizem19_ bende eczaneden aldım dün 57 günlük bebeğim için ne kadar kullanmalıyım? Ezzacı gün içinde 3 defa kullabilirsin dedi 15 damlaya denk gelir dedi bilginiz var mı ve mamasına mı karıştırabilir miyim yoksa kaşıkla mı vereyim?
[silindi] O gazmlası değil probiyotik Hem onu hem de gaz damlasını kullansanız iyi olur sab simplex gibi
Deletedmom_48 Bizde biogaia yı sap simplex le beraber kullanıyoruz doktor tavsiyesi üzerine çok etkisini gördüm oğlum çok gazlı bir bebek bunlar iyi geldi
Es12 Deletedmom_48 nasıl kullandınız benim de çok gazlı artık ne yapacağımızı şaşırdık Nurse harvey kullanıyoruz işe yaramadı
Esraaa55 Es12 nurseyı nasıl kullanıyorsunuz benım bebegım mama ıle beslenıyor mamasına damlatıyorum bn nurseyı yerken cokca cıkarıyo gazını
Oilknur11 Esraaa55 mamaya damlatilabiliyo mu mamayla karistirilmamali diye biliyodum bizde kullaniyoruz da direkt agzina damlatiyorum bazen geri akitiyo agzindan
Bebemmm MinikMucizem26 o gaz damlası değil probiyotik bağırsak düzenleyici aynı zamanda sab simplex yada nurse harveys kullanın o zaman fayda götürürsünüz ben sab simplexten memnun kalmadım 3 çocuğum var nurse harveys fayda etti bize probiyotik olarakta bio gaiga fayda etmedi onun yerine forbiome bin faydasını gördük