Burcuozgur1 Kizlar bebegim 2 buçuk aylık oldu ve hala ben regl olmadım ne zaman gelir bu kadar gecikmesi normal mi 🥺
Zhrrl Burcuozgur1 Tedirgin olmayın çok normal ☺️ kimisi 1 sene regl olmuyor herkeste farklı gelişen bir durum. Emziriyorsanız regl olma süreniz uzayabilirmiş ayları bulabilir belki yarın olabilirsiniz değişiyor yani ☺️ ben 40 çıktıktan sonra oldum mesela
efelinamoms Burcuozgur1 bende 23 haziranda doğum yaptım 9 eylülde ilk reglimi oldum ve hic bir belirti yoktu olacagima dair cok tereddüt ettim ama kafaya takmayinca oluyor ☺️
Ygmr11 Burcuozgur1 canım kızım 7 aylık oldu ben daha yeni regl oldum 1 sene sonra bile olan var çok normal
Gozanca Burcuozgur1 40’ın bitti bir hafta sonra regli oldum. şimdi 15 güne bir oluyorum beşer gün kabus gibi.3.5 aylik bebeğim.
Kuzeymomss Gozanca aynı şekil bende. 40ım çıktı 2 hafta sonrası olmaya başladım 25 26 gün arayla geliyor. Bebeğim 4.5 aylık, 4 oldu regl oluyorum. Birde 1 sene olmayanlar var, öyle olurum belki diye düşünmüştüm ama nerde😂
Nurduman8 Burcuozgur1 benim bebegimde 3 ayi geciyo bende halan olmadim saglik ocaginda ebeye sordum normal dedi 6 ay bi sene hatta 2 yil bile olmayan varmis bebeklerimiz emdiği surece cok normalmis vucut kendini koruyomus adet oldugumuz zaman dogurganligimiz basliyo ya bu seferde yeni bebek icin süt vermeyi bırakiyoruz o yuzden vucut bu sekilde hamilelikten koruyomus kendini süt koruyomus bebek icin kendini ama 100 de 100 korunma yontemi degil yinede siz oorunun demisti bildigim kadar anlatabildim insallah benimde kafama takiliyodu sordum en son ebeye 🙏