MelisaDilza 3 buçuk aylık bebeğim var sizin bebeğiniz gündüz kaç defa kaç saat uyuyor ve gece saat kaçta gece uykusuna geçiyor tavsiyelerinizi alırım güzel anneler ☺️🥰🙏💕
aselsua MelisaDilza benim bebiş gece 2 gibi uyuyor sabah yedide kalkıyor doyurup altını alıyorum 11 de tamamen uyanıyor 3_4 arası uyuyor bide 8-9 arası bi saat onun harici on dk kestirmeler oluyor
Nereleregidem MelisaDilza bebiş 3-21. Akşam sekiz sekiz buçuk gibi yatar. Gece uykusunda nadiren uyanıp yemek yiyor o uyanmazsa bir kere ben mama veriyorum. Yedi sekiz gibi uyanıyor. Öğlen de kafasına göre yarım saatlik uykular yapıyor en fazla 😐
mA_06 Biz saat 9 gibi yatıyoruz 7 de ayaktayız bu 6 .6.30 degisebiliyor, o uyanmadan gece 12.30 ve ve sabah 4 kaldırıp emziriyorum geri yatırıyorum, gündüz uykusu berbat durumda cok kısa kısa sürekli uyanıyor ve kesinlikle destek almadan uyuyamiyor
Aslihan95 mA_06 bu sizde yeni mi başladı? Bizimde 2 hafta öncesine kadar gündüz uykumuz gayet iyiydi şimdi bizim de berbat
MelisaDilza mA_06 biz saat 11 12 gece uykusuna yatıyoruz gece saat 5 de emiyor sabah 9 da emiyor 11 11 30 gibi de uyanıyor 14 00 da uyuyor 1 saat karnını doyurup oyunlar oynalıp 4 5 gibi yine uyuyor Benim bebeğim çok uyuyor ondan dedim normal mı diye 🥺
Redeva Nereleregidem benim bebişim asla ama asla gece erken uyumuyor var mı bir taktiğiniz erken uyutabilmem için ❤️
Ahsenk MelisaDilza benimki de 3 ay 1 günlük gündüz yatınca 2 saat uyuyor birkaç gün önceye kadar 3p, 30 dk sürerdi gündüz uykuları 3 aylık olunca değişti 2 saat uyuyor, ben de bilmiuorum normal mi
Noriye MelisaDilza normal tabi bebek uyuyarak buyur benimde bebegim sukur guzel uyuyor kaliteli anne bebek olyuoruz onjn saatlerine eslik ediyrm ama kendi duzenini bebek kendi kuruyor 🤭🫠
mA_06 Aslihan95 evet yeni başladı ve kucağımdan kesinlikle inmiyor, arkası dönük etrafı deli gibi izlemek istiyor bütün evi geziyoruz, keyfi olunta tabi oynuyoruz gülüyor falan, ellerini emiyor sürekli
mA_06 Aslihan95 kafasını dik tutmaya calistigi için tabi, sürekli dik etrafa bakıyor çok seviyor gezmeyi izlemeyi, birde tabi salyamiz var 2. Ayda basladi bizim bu arada 40 gündür salyaliyiz damaklari çok kaşınıyor
mA_06 Aslihan95 bence artık buyuyor ve çok daha yoruluyor, adapte olmaya çalışıyor, hem izlemek gezmek görmek istiyor hemde uyuyamiyor tabi huysuz oluyor, bizimki kucakta emerek uyuyor gündüz genelde
mA_06 Redeva vallahi kendi öyle yatiyor, ama tek sorunumuz dusunu 8 buçuk gibi aliyor banyo yapmadan uyuyamiyor gecede sürekli uyanıyor
Mervemurat94 Redeva yanı benım aslında uyguladığım bırsey yok 40 günden sonra 10 11 gıbı uyumaya basladı. Su an 3 buçuk aylık gece uykusuna 8.30-9 en geç 10 gıbı gecıyor önceden gece 3-4 arası uyanırdı üç gündür 5 gıbı uyanıyor
Mervemurat94 Redeva benım uyguladığım yöntem ışığı kapatıyorum çok az bı ışık acıyorum. Beyaz gürültü acıyorum emzıgını verıyorum o sekılde uykuya dalıyor tabı bazen 1 saatı de bulabılıuor
Nereleregidem Redeva genelde yoruyorum kendisini. Tepinmeyi çok seviyor. Babasının karnına yanlamasına yatırıyorum yüzüstü. Yani adamı tummy time yastığı olarak kullaniyorum orda bı tepiniyor. Bu ara emekleme çalışmaları yapıyor beceremiyor tabi erken olduğu için. En son da banyo yaptırıp yatiriyorum baygın düşüyor zaten. Yormuyorsaniz yormayi deneyin derim. Öğlen uyuyor mu acaba?
Aslmom Benim bebeğimde akşam 20.00-21.00 arası gece uykusuna yatıyor gece saat 12de ve 3 te uyandırmadan emziriyorum sabah 8 de uyanıyor güne başlıyoruz gündüz de öğlen 12 gibi uyuyor sonra yorulmasına bağlı olarak kısa kısa uykular uyuyor 🤗