zey07_yldz 2 gündür gece uyuturken uykuya dalmakta çok zorlanıyo hiç böyle yapmazdı kafayı yicem.Gündüz uykularında sorun yok ama gece uyutmaya çalışıyorum ağlıyo uyumuyo aynı şeyi yaşayan ya da bir fikir verebilecek olan var mı kızlar ?
Saadet14 zey07_yldz 8.5 ayliktan bildiriyorum biz buna 6 ayda basladik hala devam 🥺 ek gida dis atak ama merak etme cogu 7 8 aylik bebekler boyleymis bu donemde normal bir surec diyor doktora sordum
Ada-22 zey07_yldz benim kızımda yedi aylık bende aynı şekilde gündüz bir şey yok gece uykusuna yatırıcam zaman direniyor uykuya
Zeyn0206 zey07_yldz bizim gündüz uykularında da sıkıntı var bi 10 dk uyuyup geri kalkıyor dalmıyor inanın ben de çok zor durumdayım yemiyor mama zorla içiyor ağzına deyince ağlıyor 😔
zey07_yldz Saadet14 Ya diş belirtisi şu an yok ama atak olabilir belki bilmiyorum ya çok zor bi durum sabretmekte güçlük çekiyorum Allah yardımcımız olsun ya :(
zey07_yldz Ada-22 Peki ne kadar sürede uykuya dalıyo ben 2saat uğraşıyorum uyutmak için beşiğine koyuyorum ağlıyo alıyorum oyun oynatıyorum yoruyorum uykusu gelsin diye ama yine uyumuyo 5. 6. denemede uyuyor.
zey07_yldz Zeyn0206 Yaa çok zor bizde iştahla ilgili bir sorun yok şimdilik uyurken çok zorlanıyor :(
Ada-22 zey07_yldz 2 saat 3 saat sürüyo odadan çıkarmıyorum ama gece olduğunu bilsin diye kendisi oynuyor sıkılınca ağlıyor kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum sonra uyumak zorunda kalıyor
Kbrasngltgs Benimde kızım 7 aylık çok sıkıntı geceleri uyumuyor çok sık uyanıyor uyutana kadar da sorun birkaç gündür gündüz uykulari da hic kalmadı yarim saat bile uyumuyor