Asiienur Kızlar yarın misafirim geliyor yani yetiştiremem diye bugünden yapacağım Kolay yapabileceğim davet masasına uygun tarif verebilir misiniz
Zehra_minikkusum Asiienur börek, tarator(kabak veya havuç üstüne yağlı cevizli sos), sarma, baharatlı patates fırında aklıma gelenler bunlar
Hbk1122 Asiienur börek ıslak kek veya normal kalıp kek elmalı kurabiye kısır yada mercimek köftesi makarna salatasi ( yoğurtlu biraz mayonez domates salatalık sarımsak üzerine de pulbiber naneli yağ kızdırıp dökün oh mis )
Tortilla_ Asiienur Yaprağın varsa kişi başına göre 5-6 adet sar. Çok yapsan diğer işlerin kalır. Hemen hazır yufkadan peynirli veya kıymalı bi börek. Sigara böreği gibi sar. Yanına çikolatalı kek veya şekerpare de olur o da kolay . Kısır olabilir. Patates salatası. Hatta şimdiden patatesi haşla sabaha içini hazırlar koyarsın. Pişi de yapabilirsin ama yağ çok gider her yer batabilir de.
Bebekcik2406 Asiienur öğlense çay saati hazırlığı yapabilirsiniz poğaça kurabiye şehriye salatası kısır vb YouTube da pratik tarifler var
isimsiz___ Asiienur börek yada poğaça Kek veya kurabiye Patates salatası veya şalgamlı bulgur salatası Kısır veya mercimek köftesi de olabilir Ben bir de yeşil mercimek haşlıyorum soğuyunca yoğurt döküp pul biber yakıp üzerine döküyorum oda masa da çeşit oluyor ve lezzetli oluyor. Varsa kırmızı biberi tavada az yağda kavur üzerine yoğurt pul biber yak dök oda lezzetli oluyor. Kuru domates varsa onun mezesi de çok kolay. Patates kızartıp domates sosluda yapılabilir.
Cennet_annesi Asiienur benimde yarın gelicek ama akşam yemeğe ben et sote , pilav , domates çorbası , havuç kabak tarator , salata , kuru biber dolması , salata yapıyorum tatlıda kedi dili pastası 😌🤌