incismom Kızlar deri testi olucak kızım 4 gün sonra. 1 çiğ yumurta bir haşlanmış yumurta süt ve ev yapımı yoğurt istediler napıcaklar? Bide ben ev yapımı yoğurtu çok az olacak şekilde nası yaparım?
BarlasMomm incismom sizden bunlari mi istediler. Ben hem kendim hemde oglum icin yaptirdim deri testi hicbirsey istemediler. Ilk defa duyuyorum
Makasal incismom aaa aaa ilk defa duydum beni bi gülme aldı kusura bakmayın 😂😂 hadi pişmiş yumurtayı sütü yoğurdu yedirecekler desem çiğ yumurtayı napacaklar 🙈 Yarım litre sütten yapabilirsin aslında küçük hero baby kavanoz mamalarının kavanozuna koyarak.
eylulannesii incismom bebeğinizin koluna önce solüsyon sürecekler iğne gibi bişey batırıp götürdüklerinizden birer parça koyacaklar 15 20 dk bekletecekler
bilgekizinannesi incismom merak ettim yaptırdınız mı testi sonuç ne çıktı ve bebeğin kolundan mı sırtından mı yaptılar
MelisaGoktugMommy incismom biz yaptirmistik ama bunlarin hicbirini istemediler geriye solusyon surup bekletmislerdi
BarlasMomm incismom acaba siz mi yanlis anladiniz. Bunlar zaten solusyon halinde orda oluyor deriye 1 damla damlatip cok kucuk bi igne batiriyorlar. Yani mantiken haslanmis yumurta surulmez ki. Yedircek olsalar hemen etki eder mi ki. Birde diyelim once yogurt yicek beklicek sonra yumurta yicek beklicek cok vakit alir. Bebeginiz kac aylik
incismom Makasal solüsyon yerine bunları sürecek olabilirler mi deriye? Ay sormak da hiç aklıma gelmedi o telaşla. Bana da garip geldi :) Hiç yoğurt yapmadım
Zeynep2779 incismom benim oğlumun derisine sürdüler hangisi kabardiysa ona alerjisi çıktı yalnız testen 10 gün içinde ilaç kullanmiyacak yoksa alerji olup olmadığını çıkmıyor ben oğluma içip gitmiştim yapmadılar
incismom Zeynep2779 nası yani? Bana son 3 gün içinde nemlendirici sürme dediler. Ben de mi ilaç içmemeliyim?
incismom BarlasMomm yok yanlış anlamadım. Onam yazısı verdiler. Sözlü olrak da söyledi orda da yazıyor. Test yapılırken 5.5 aylık olucak
incismom BarlasMomm onam kağıdında nası yapıldığı yazıyormuş. Yama testiymiş bu. Allerjenler bantla deriye yapıştırılıyormuş
eylulannesii incismom sizin ilaç içip içmemeniz testi etkilemiyor alerji tarzı bi ilaç olmadığı sürece. bebeğin içtiği calpol bile test sonucunu etkileyebiliyormuş
incismom eylulannesii yok biz sadece demir ilacı, d vitamini, probiyotik kullanıyoruz onlardan bişey olmaz heralde
eylulannesii incismom biz yama testi değil deri testi yaptırdık onları bile içirtmediler bize 10 gün önce kestik alerji damlası kullanıyoduk onu da kullanmadık
incismom bilgekizinannesi evet var hala diyetteyim. Egzaması asla geçmiyor. Atopik dediler. Diş huzursuzluğu var şu an. Süt ve yumurta negatif çıktı ben hala diyet açmadım ama kesin domates, soyaya falan var kendim farkediyorum