Benisahtesevme2 Canlar nasılsınız? Kıtap arayışındayım bu aralar bebegımle ılgılı gelısımıne katkı sağlayacak veya konusunu begendıgınız roman var ıse beklıyorum onerılerınızı🥰 Hangı surelerden alıyorsunuz kıtaplarınızı📝🙈
incismom Benisahtesevme2 ben bebek gelişimi ile ilgili bütün herşeyi burdan öğreniyorum. İnstgramda tecrübeli insanları takipliyorum hep. Ama normal roman olarak isterseniz ne tür seversiniz bilemedim. Yardımcı olurum 🌼
Birbebetoannesi Benisahtesevme2 Rahmetli doğan cüceloğlu geliştiren anne baba kitabını tavsiye ederim🌺
Gin Benisahtesevme2 Martin Eden Monte Cristo Kontu Anna Karenina Algernon’a Çiçekler Suzan Defter Kumru ile kumru Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk Serenad Oblomov Frankenstein Uğultulu Tepeler Köpek Kalbi Çocukluğun Sonu Damızlık Kızın Öyküsü Kirpinin Zarafeti Puslu Kıtalar Atlası Dorian Gray’in Portresi
VERA19 Benisahtesevme2 ⭐️Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı ⭐️Ahmet Ümit - Beyoğlu’nun En güzel Abisi ⭐️Canan Tan - Eroinle Dans ⭐️Gülseren Buğdayıcıoğlu - Kral Kaybederse Okuyup beğendiğim kitaplar🫶🏼
Miniminnak22 İçime öküz oturmuş gibi hissetmek istiyorum dersen Sabahattin Ali nin kitaplarına bakabilirsin 🥲 okumuşsundur belki 🤸🏻♀️
tineanigra Gin listeyi çaldım aralarında okumadıklarım var okuduklarıma bakarsam sanırım bana hitap edecekler
incismom Gin damızlık kızın öyküsü aldım ama okumad7m henüz akıcı mı? Sakinken mi okumalıyım yoksa bebel sallarken falan okunur mu😁
incismom Vala ben en sevdiğim kitabı önericem. Eminim ki çoğu kişinin de en sevdiği kitaptır. Bin muhteşem güneş/Khaled Rosseini
Minikaslanannesi Benisahtesevme2 Sarah jio kitapları aşırı akıcı oluyor tavsiye ederim.Kopek gibi büyütülmüş çocuk gibi kitabı beni aşırı etkiledi kesinlikle tavsiye ederim.Canan tan’in siyah süt kitabı lohusalık dönemindeki kadınların yaşadıklarını çok iyi anlatmis.Sineklerin Tanrısı polisiye sevenler için çok iyi.
Reginaphalange Benisahtesevme2 ANNE BABA ve ÇOCUK ARASINDA (Haim G. Ginott) kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Hatta çocukları buyuturken yıllar geçse de dönüp dönüp tekrar okunması gereken bir kitap. Fosforlu kalem ile çize çize okumuştum. BENİ ÖDÜLLE CEZALANDIRMA (Dr. Özgür Bolat) Roman olarak; SERENAD (Zülfü Livaneli) akıcı bir kitap elimden bırakmamıştım.