Htc32 Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık prima kullanıyorum memnun da kaldım fakat fiyatları artık uçtu başka önerisi olan primadan geçen yardımcı olurmusunuz
Burculicee Htc32 mavi paket Molfixe geçtik biz gayet memnunum migrosun bezini kullanıyorduk biz aslında çok zam yaptılar primadan sonra şuan molfixteyiz sllepy de pamuğu azalttılar galiba hemen doluyor ve bizi pişik yapıyor
Asym33 Htc32 Sleppy canım çok memnunum bebeğim 4,5 aylık ilk bebek olunca ilk iki ay Prima kullandık ama çok pahalıydi sleepye geçtim hiç pişik dışarıya tasirma felan yasamadik
Mesa Htc32 ilkinde prima kullandım ikinci bebeğimde direk sleepy natural ile başladım geçenlerde sleepy bulamayıp prima almak sorunda kaldım ve inanın hiç değmez sleepy çok daha iyi.
tineanigra Htc32 molfix ve sleepy natural kullanıyorum hangisi indirime girerse :) ama sleepy bio natural denedim hiç memnun kalmadım cırt cırtları yapışıyor çıkarırken yırtılıyor ve hep sızdırdı
Htc32 Mesa bebeğim aynı zaman da ek gıda da alıyor biraz tereddüt ediyorum çabuk şişer mi taşırma vs yapar mı sanırım denemeden bilemycem
Mesa Htc32 1 yaşındayız bizde. Çok fazla aklınıza takılıyor sa YouTube dan karşılaştırma videoları izleyin. Yada kücük bi paket alıp deneyin
Irmakprensesinannesi Htc32 valla kızım da hem prima hem sleepy kullniyrm ikiside güzel prima aktif bebek prima premium care sleepy natural ikisininde kulkniyrm ucuz buldukça stok yapiorum sleepy 5 prima 4 kullniyrm 13.5 aylık kziim dogdugundna beri böyleyim
Irmakprensesinannesi Htc32 sleepy dar mesela kziim 9.5 kg 5 numara kullaniyrm sleepy prima 4 numra kulniyrm
Gulcintekin Prima premium care kullanıyorum diğerlerinde anında pişik yapıp kanıyor bu ay minies denicem bide
livanurvealpinannesi61 annelif sleepy natural aşırı sarkıyor kızım aç çiş yapsa sanki çok dolmuş gibi sarkardı bez
Yaren4434 Molfix mavi paketi cok guzel pure & soft serisi maviden de güzel cok emici asla taşma kaçırma yok 👍
Htc32 Irmakprensesinannesi teşekkür ederim şuan bende prima da 4 beden kullanıyorum slepy o zaman 5 beden almam gerekiyor bi denemek istiyorum
Seyrantoprak Htc32 BİM’in bezine geçtik bir ara prima kullanıyorduk bizde BİM’in bezi harika gerçekten diğerleri hep pişik yapıyor. Jeely welly kullanıyoruz. İndirimli 100 lu paketleri geliyor onlar çok hesaplı oluyor
Limonn Htc32 aldigin siteye bagli canim kizim 1 yasinda doğumdan beri prima kullaniyorum amazondam 4 numarayi tanesi 2.21den 5numarayi 2.51 ya da 2.59dan aldim