Barlasmom33 14 günlük bebeğim gaz çıkaramıyor sürekli kızarıyor ıkınır ayaklarını karnına çekiyor uğraşmama rağmen çıkaramıyor bildiğiniz yöntem masaj da yapıyorum sırtına karnına olmuyor
gnlhkngns25 Barlasmom33 ay canım benim allh yâr ve yardımcımız olsun vallhi benimkide iki aylık şuan gazdan durmuyor hangi sancı damlasını kullandım fayda etme di şuan nurse hayvers kullanıyorum o çok iyi geldi tavsiye ederim 🙏☺️ karnına zeytinyağı ile masaj yap birde varsa rezene yada anason çayı yap rahatlatıcı olur
Ravzalp Barlasmom33 maflor relaktaz ve sab simplex kullaniyoruz biz 13. Gunde basladi gaz sancimiz rezene kimyon fayda etmedi. 3 ayimiza 10 gun kaldi artik tek tek birakicaz sirayla
asdfgs Barlasmom33 probiyotik ve nurse harleys şurup öneririm ama bebek bunları kullanmanıza rağmen yine iyi değilse inek sütü alerjisi de olabilir. süt ürünlerini kesin benim bebeğimde 2.5 ay boyunca her Allah’ın günü hiç susmadan ağladı süt ürünlerini kestim çocuk kendine geldi. Kaç doktora gittim alerji doktoru da dahil kimse kes demedi gastroentoloji kes dedi çocuğum kendine geldi.
Ozgemre Doktoruna danışarak probiyotik ve gaz damlası kullan canım gaz masajı yap sürekli ayaklarını sıcak tut sende yediklerine kimyon koy 💐
Teslimee Doktorunla görüşüp gaz damlası kullanabilirsin canım . Birde masaj var benim oğlumda 3 aylık masajın etkisini çok gördüm internette masajın uzun hali var ben sürekli onu yaptım .
Barlasmom33 Rezene çayı değilde öyle cigniyorum rezeneyi birde damla kullnama konusunda tedirginim alışkanlık yapar tembellik olur onsuz gaz yapamaz diye
Mercan35 Nurse harveys gaz damlası cok iyi geldi gaz sorunu yok artık olsada kısa süreli çok az , probiyotik ile kullanıyorum , doktorunuz onay verirse başlarsanız rahatlarsınız.