honeyson evet ben eli yüzü öpülmeyecek dedim babasına bile öptürmedim. Eşimin halaları geldi birgün kuzenleri gelinleri hepsi bir hepsi öptü eşime dedim öptürtmeyeceksin kimseye birşey demedi! Kayınvalideme söyledim görmezden geldi 3 kez uyardım kaynanamı, kocama defalarca dedim kimseye öpme diye uyarmadılar bende biri öptükten sonra hayır çeklin çocuğun yanından öpülmeyecek diye sesimi yükseltip söylendim elini yüzünü ıslak mendille sonrada önceden yıkayıp hazırladığım ağız mendilleriyle sildim gücenmişler! Kayınvalideme gelinin kırdı bizi demişler! Öptürmedi demişler 🤪 bende sen kırmadan söyleseydin anne ben seni 3 kez uyardım dedim ne eşim ne sen kimseye birşey demiyorsunuz. Ben babasına öptürmedim daha mikrop kapar diye onlar kim oluyor dedim! Sizde iyi rahatsınız ben öpmücem el gelip öpcek iyi dayanıyorsunuz dedim! Birgünde kayınvalidemin kucağında mevlitteydik ben geç gittim Allahtan kalabalığa girmedim! eşimşn halasının gelininin mevlüdü gelinin akrabalarından biri geldi kayınvalidemin kucağında bebeğimi sevdi sevdi şap diye dudağından öptü!!! Öpülmeyecek çocuk dudağından öpmek nedir! Çekilin diye uyardım aldım! Anne dikkat etsene dedim! Ne oldu ben görmedim diyor halbuki öptüklerinde kıyamet kopacak diye korkuyla bana nasıl baktığını gördüm! Gördün anne dedim görmedim vallağa bak dedi. O daha büyük kabahat kucağındaki çocuğu koruyup kollayamıyorsun alma ozaman kalabalıkta dedim. Biz öptük birşey olmadı diyenlere biz öpmüyoruz öpmeyincede birşey olmuyor diyorum! Kaldıki sadece elini ve yüzünü öptürmedim! Çokta abartmadım kolunu bacağını öpene laf söylemedim!