Zelalyng Kızlar bebeğim20 günlük meme emiyor sütüm az var ama.Emdikten sonra mama veriyorum açtır diye sonra da çok gazı oluyor ağlıyor gazı da çıkıyor aslında ama yine de ağlıyor 2 3 saatte bir 75 cc mama veriyorum biraz da emiyor karnı da çok şiş çok mu yediriyorum acaba yoksa gazı mı var anlamadım
Kartal03 Zelalyng 20 günlükken 30 cc mama içiyordu bence biraz fazla veriyor olabilirsin canım rahatsız oluyor olabilir
Papatya-ya Zelalyng sütünün az olduğunu nasıl anladin 75 çok fazla 30 CC vermelisin cişli bezi sayısı kaç tane çıkıyor günde ?
sakinolpelincim Zelalyng benim bebeğim 44 günlük 2 3 saatte bazen 60 bazen 90 CC yiyor ve hiç emmiyor. Sanki biraz fazla veriyorsunuz
Hanim58 Sütünün az olduğunu nasıl anladın cnm?çişli bez kilo alımı nasıl ? Bebek sürekli memende olur 40 ı çıkana kadar ..emzirdikçe de sütün artar ..doymuyor diye mamayı biberonla verir isen maalesef meme reddi olur ., bol su iç sütüne güven 🙏🏻
Zelalyng Papatya-ya Hanim58 2 -3defa anca çıkarıyor kakasını çok yapıyor günde 5 6 defa göğüsümü sıkınca azar azar damla damla geliyor sütüm
Tugbapoyraz Doktora sormadan mama verme benim oglan sarılık oldu yinede verdirmedi doktor masallah simdi 14 aylik mama vermedim daha hic doktoruna kendine güven
Zelalyng Tugbapoyraz doğum yaptığımda sütüm hiç yoktu doktor bebek kilolu şekeri düşer mama ver demişti
sakinolpelincim Zelalyng hatta 1. Ay kontrolünde 1 ayda 1200 Gr almış dedi doktor fazla almış dedi. Ne kadar mama verdiğimi sordu 2 saatte 1 60 CC dedim çok yiyor dedi azaltmami söyledi ama benimki doymuyor ve doymayinca ağlıyor hala 2 saatte 60 a devam bazen 3 e uzatmaya çalışıyorum bazen suyu biraz fazla koyuyorum hala kilo alımı iyi.
Zelalyng sakinolpelincim çok gazı var benim bebeğimin büyük ihtimalle mamadan zaten daha vermeyeceğim mama bir se metsit gaz damlası verdim inşallaj iyi gelir