Buseavcii_12 Doktorumuz sab simplexsi kesip bu damlayı önerdi nurtigen damlayı kullanan var mı bitkisel diyorlar ama rezene anason dokuna bilir mi
Pastaneusuluislakkek Buseavcii_12 dünyanın en güzel gaz damlası olabilir benim kızıma 4. Gün etki ett ve sonrasında neredeyse hiç gaz sorunu yaşamadık
Buseavcii_12 Pastaneusuluislakkek kaç günlükken kullandınız günde ne kadar kullandınız rakı rakı kokunca bi zararı olur mu diye korktum
Pastaneusuluislakkek Buseavcii_12 30 günlüktü kullanmaya başladık günde 5 sefer 5 damla önerdi kızımın doktoru. Yaklaşık 5 aylık olana kadar kullandık. Rakı kokusunun sebebi anason, içiniz rahat olsun
Yagmurildnzz Buseavcii_12 olmaz zaten doktor yazmış size ben 20 günlükten beri gaz damlaları kullanıyorum gerçi bi şeye de yaramıyor hiç biri boşuna kaç tane denedim
Buseavcii_12 Yagmurildnzz biz maflor plus sab simplex kullanıyorduk doktor onun yerine bunu önerdi şimdi
Buseavcii_12 Pastaneusuluislakkek benim doktorda verdi akşam gaz sancısı tutuyor dedim geceleri kullan 6 defa 5 damla ver dedi