_ipekk18 4 aydan beri az az sık sık emiyor adam akıllı doyurmuyor karnını gittiğim yerde emmez etrafa bakar ay çok yorucu 😔 İnsanlar memeyi bırakır yakında diyor Acaba meme bırakma belirtileri nelerdir? Bilen varsa yardımcı olurmusunuz?🌸
elifdedim _ipekk18 kız yok be o kafaya girme büyüdükçe ilgileri artıyo hemen dikkatleri dağılıyo benimkide öyle memeyi bırakır mı diye hiç düşündünmedim acıkınca paşa paşa emecek 🌸
Elfidam _ipekk18 hayır çevreye bakma sen. Bir gün gelecek memeeememeee diye seni çağıracagı günler gelecek. Şimdi çevreyi keşfediyor en ufacık tıkırtıda memeyi bırakıp kafayı tıkırtıya çevirip bakar. Normaldir bunlar. Emzirmey tam gaz devam. Az emiyormuş gibi gelşyor ama benim 2 aylık oglum bile cak cuk derken memeyi hemen boşaltıyor
_ipekk18 hilalhanim 8ay 5gunluk 4 aydan beri böyle az ve sık emiyor iki emip bırakıyor uyuycak tam doyurmuyor karnını uyuyamio ayyy yorucu emzirmek
_ipekk18 elifdedim 🤣🤣 yok kız girdimde değilde az az sık sık emiyor ondan sordum acaba mı diye aylardır böyleyiz 8 ay 5, günlük
hilalhanim _ipekk18 belli dönemlerde bebeklerde meme reddi olabiliyor. Bunun nedeni çoğunlukla diş ve sütün yetersiz olması. Eğer ayına göre kilo alımı normal ise muhtemelen başka derdi vardır. Mesela şöyle diyeyim biz bi ara memeyi az emdik istemedik meğer tırnağı batıyormuş ben anlamamışım bunun gibi örneklerde oluyor. Bu sorunlardan sonra tam bir meme canavarı oluyorlar
elifdedim _ipekk18 benimkide 7 aylık bu konuyla alakalı post açıcaktım kaç dk emiyo diye hiç uzun emmiyo bana doymuyo gibi geliyo ama büyüdükçe emme süreleri kısalıyo zaten
btl25022021 Herkesin derdi farklı 😂19 aylık kızım meme bağımlısı daha demin ağlıyordum. Bi saniye bile kapalı durmayacak meme sürekli aç aç aç diyor. 2 yaşına kadar emzirmekti niyetim ama gerçekten dayanabilir miyim bilmiyorum. Zira gece 20 kere falan emiyor herhalde 15 dk aralıklarla. Ama onu bu hale ben getirdim. Herkesin dediğini yapa yapa böyle oldu çocuğum. Yok çok emzir çok sık emzir uyuyorsa bile uyandır emzir diyenler yüzünden bu haldeyiz.
_ipekk18 elifdedim 5 dk emip bırakmakta nebilimmm bazen emiyo ekiyoo sonra birkaiyor kalkmak istiyor bırakıyorum yere veya oyuncaklarının olduğu yere ıiii ıiiii yapıo daha istiyor veriyorum emiyor 🤷♀️ dk başı bu yorucu olmaya başladı
_ipekk18 Elfidam aynen çabucak boşaltıyor zamanla düzene girer herhelade şimdi meraklı dönemi ondandır 🤣 Umuttt ediyorum
elifdedim _ipekk18 dediğin gibi işte çabuk boşaltıyolar ya ondandır ama seninki sık istiyomuş o yorucu olur tabi canım
_ipekk18 elifdedim kesinlikle bu sabah emmek istemedi aslında istiyor emiyor emiyor bırakıyor 😔🤷♀️ uyuduktan şonra emzirdim bende
_ipekk18 hilalhanim dişimiz patladı artık acaba 2cisidemi geliyor ne anlamadm bu sabah emicek ağzı şap şup yapıo ya mmedi istemedi uyuttum öyle emdi 🤷♀️
hilalhanim _ipekk18 bence bu sorundan sonra memeye aşırı düşkün olur. Diş iştahsızlık huzursuzluk yapıyor
_ipekk18 hilalhanim Bilmiyorum artık emsin adam akıllı foyurdumda başka bişey istemem yarım ysrim az az aç kapa yat kalk ayyy 🤣🤣 çok yorucu
hilalhanim _ipekk18 😂😂 hahahah bazen uykusuzluktan uyuyakalıyorum memem açıkta kalıyor bu gün ben kızım memem uyuyorduk bak bu da iyi değil 😂😂😂
Tgbtn hilalhanim ben de aynı durumdaydım bugün 😂 ama bizimki bitiremiyor benim memeyi ve açıkta unutunca her yer süt oluyor üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum sonra uyanıyor 😞