Bsrm Merhabalr annenler birsey danişicam. Vegaferon damlayi kullaniyorum 2 gundir ictikten sonra kusmugi kirmizi sekilde kan kusuyor gibi normal mi sizce . Birde sut urunleri alerjisi olanlar hangi kan ilacini kullaniyorsuniz
Bsrm Adakizim bizim sut alerjimiz var o yizden doktorumuz buna baslatmisti sidefer icerigi temiz ama sut proteini varmis icersinde o yuzden buna baslayalim dedi
Bsrm Adakizim sut alerjimiz var sidefer icerij olarak temiz ama sut proteini bulundugu icin yazmadi bunu deneyelim dedi
Bsrm Adakizim sut alerjimiz var sidefer icerij olarak temiz ama sut proteini bulundugu icin yazmadi bunu deneyelim dedi
Mirakus Bizde ayni ilaci kullaniyoruz ayni sekilde kusuyordu doktor suya katip verin dedi oyle kullaniyorum
Adakizim Bsrm sideferde içerik olarak temiz değil. ek gıdaya başladınız mı? Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ek gıdaya karıştırılan şase ferromixin içeriği temiz. Süt alerjisi durumlarında kullanılıyor mu bilmiyorum tabi doktorunuza danışabilirsiniz.
Bsrm Adakizim simdilik kullanmicam.haftaya tekrar goruselm dedi . Ona gore baska ilac baslaticak canm galiba . Tesekkur edrrim bilgin ocin onuda sorarim doktora