tirtil22 2 aylık bebeğimin kalbinde orta derecede delik olduğunu öğrendim. Kilo aldıkça kapanabilecegi söylendi. 6 ay sonra kontrol. Bu durumu yasayasınız var mı?
Derya52 tirtil22 Benim kızımda 19 günlükken fark edildi, ve tam tamına 3 taneydi şuan 11 yaşında sadece bitanesi kaldı o da iğne ucu kadar dedi bir sıkıntı yaratmaz dediler. Geçmiş olsun canım
Aselbuk tirtil22 evet bizdede var 8 9 aulikken kontrole gel demisti ama normalmis her bebekte gorulebilir bi durum dedi gelistikce kaoaniyo kafaniza takmaya gerek yok dedi kalp doktorumuz
Moonalisaa tirtil22 delik dediğiniz şey kalpte açıklık mı? Yani açıklık ve delik aynı durumlar için mi söyleniyor bilginiz var mı?
tirtil22 Birdunyabircennetannesi Tedavi sureciniz nasıl oldu,nasıl bir tedavi yapıldı? Kaç aylık kontrole gittiniz?
Birdunyabircennetannesi tirtil22 Doğuştan vardı. 6. Ayında kontrole gittik hala vardı. 1 yaşında gittik kapanmıştı herhangi bir tedavi uygulanmadı kendi kendine kapandı şükür
tirtil22 Aselbuk Benim doktorum da paniklik bi durum olmadığını söyledi 8. Ayında kontrole gel dedi ama işte insanin ici bi rahat edemiyor ilk çocuğum alışık olmadigim seyler
tirtil22 Moonalisaa Ben doktor ultrasonda bakarken yanındaydım gördüm kalpte dört odacık var biriyle diğeri arasında bir açıklık vardı aynı şey mi bilmiyorum aciklik gördüm delik diye söyledi
Moonalisaa tirtil22 doğrudur o zaman, benim bebeğimde de var. Kapakçıklar arasında zar olması lazım bizde de o zar tam oluşmamış. Kilo aldıkça düzelir diyorlar ama bakalım kontrole gideceğiz 2 ay sonra🙏