TlhErva65 obal ben 2 ncı cocukta kalmayi tercih ettim oğlum şimdi 2 yaşında kızım 10 aylık gerçi yaşım küçük daha yeni 21 yaşındayım a eşim 32 yaşında
obal TlhErva65 bncede bekle daha gençsin 3. istersen 30unda felan yaparsın keşke bnde 21 yaşında playdım hiç çocuk yapmazdım 25inde 1ini 29unda diğerini yapardım gsgdgdv🤣🤣
Aysin3838 obal bizim ikinciyle birinci arasında 10 ay var 🤣 ikiz gibi beraber büyüyorlar yap bacım ikinci çocuk iyi oluyor gı😀
obal Kadifemsii aynen bnde öyle düşünüyorum eşime az önce tamam dedim sevindi artık hakkımızda hayırlısı 😁
obal superrrmom ayy bnde hayalim hatta kız erkek olursa umay-gökay olsun istiyorum ama olursa öyle birşey kafayı yerim buda gerçek 🤣🤣🤣
superrrmom obal benim de bir kızım bir oğlum olacak şuan 21 haftalığız bakalım bekliyoruz neler olacak yaşayıp görecem 3 bebeyle
Fasulye12 obal Aman yarabbiiiiiiii 👀 . Ama tabi önemli olan senin istemen, kendini hazır hissetmen . Eşin de buna saygı duyuyorsa sorun değil . İsterse kendisi 10 tane istesin 🤣
Aysin3838 obal sorma bacım kızım kalp hastası yürümüyor onu surkeli kucağımda tutuyorum . Oğlumda Cat pat yürüyor ama oda onu kıskanıp kucak istiyor . Biri yiyor biri asla yemez ama işde cok tatlılar 😀
Elifcix obal benim 10 aylikti kızım gebe kaldığımda plansız başta kabillenemm zor oldu şu an 4 aylık gebeyim. Alıştım iyi ki olmus diyorum. İkisini birden büyütüp rahat ederim diye düşünüyorum.
Hlal obal kizim iki bucuk yasinda oglum 2 aylik bukdr cok zor olcagini dusunmemesdim yas geciyo ddiye hemde ikisi bir arada buyur dedm ama kizimin bu kadar kiskanc olcagini dusunmemsdm bas edemiyorum bu surec beni cok yıprattı
obal Hlal eğer hemen hamile kalırsam 9 ay sonra oğlum anlayıp kıskanır mı gerçekten bilmiyorum şuan doğursam kıskanmqz anlamaz