Mirsim Kızlar bı akrabamiz anneme bunu tavsiye etmiş çocuğuna veriyormuş nedir neyin nesidir annem torunlarım hep hasta oluyor diyince biz çocuğa bunu veriyoruz demişler çocuğuna kullanan varmı acaba bı yan etkisi varmı ??
Eminos Mirsim hasta olduklari donemde kullandim antibiyotik degerindedir 1-2 danla yeterli gelir surekli kullanilmaz aktardan alabilirsiniz
Yadi32 Mirsim instada bir tane çocuk doktoru var doğal ürünlerle karışım tarifleri veriyo arada burun spreyi vs sürekli bu yağı kullanıyor
Dmt-01 Mirsim valla nedense yasaklanana kadar hiç adını bile duymadım yasaklandı toplandı filan birden ünlü oldu bu yağ
Zey-yus50 Mirsim hastalık dönemlerinde antibiyotik değeri görüyo ilaçsız atlatıyolar korana filan geçirdimiz dönem bizde kulandık rahat geçti sularına damlatıyorum iki üç damla fark etmeden içiyorlar burun spreyine katıyorum çok güzel nefesleri açılıyo rahat uyuyolar öksürdüğü dönem vs ayağının altına ğöğsüne filanda sürüyorum bizde eksik olmaz
Dmt-01 Mirsim nedenini bilmiyorum valla biara epey haberlerde filan çıkmıştı yasaklandı diye nedenini bilmiyorum şikayet filan olmuş sanırım oyüzden yasaklanmış filan demişlerdi detayını hatırlamıyorum
Evhamlianne Mirsim bizde kullandık, korona zamanı, oğlumuz ateşlendiğinde falan, elhamdullilah faydasını da gördük, bide dut suyu var o da çok faydalı
aloeverrra Mirsim ben her gün yarım çay kaşığı kadar verdim bebeğime çok sık hasta oldu bi ara arkadaşım önermişti bana . Bir buçuk yaşından sonra bir çay kaşığı her gün veriyorum bi arkadaşım önermişti. Katrei şifa diye bi markanın. Ondan mıdır olmayacağından mıdır bilmiyorum bebeğim hasta olmuyor pek o gün bu gündür. Tavsiye ederim.
tubasd Mirsim uzun zamsndir kullaniyoruz ozellikle kisin hatayken antibiyotik görevi goruyor ilaca gerek kalmiyor cok şükür. kendim udinin tozunu alip yağıni hazirliyorum aile boyu kullandigimiz icin anca yetiyor
tubasd Bsra125 6 aydan önce bisey verilmesi onerilmiyor cocuklara. ama az bir bölgesinde deneyip allerji vs varmi diye eger sorun yoksa ayak altina vs sürebilirsin hastalandiginda az bir miktar