22mrvalp Bebeğim 2 ay 25 günlük kalça ultrasonu çekildi degerlerine baktı tekrar ultrason istedi. Asagidaki degerleri nasıl veya bu durumu yaşayan varmı Sağ alfa derecesi 59 beta derecesi 53 Sol alfa derecesi 58 beta derecesi 52
Huma_kus34 22mrvalp biz yaşamıştık çift bez taktık sonra pavlık taktık 8 aylık olduk kalçalar Normel ama sol kalcada kalça diklenmesı varmış aparat takılıcak 😞😞😞
Nuc1206 Huma_kus34 bize de pavlik takmayı önerdiler. Bebeğin bakımı nasıl oluyor acaba O aletin üstüne tulumunu giyebiliyor mu
22mrvalp Geceist teşekkür ederim inşallah birşey çıkmaz 3 buçuk aylık olunca tekrar ultrason istedi doktor
Huma_kus34 Nuc1206 malsef ben kendı çoraplarımı uclarını keserek bacaklarına gcırdım öyle kaldı evden çıkmıyordum denemedim tulumu hıc
Nuc1206 Huma_kus34 yaz olsa sıkıntı değil mevsim geçişlerinde ne giyidirevwğimi zaten bilemiyor insanZ Allah yavrularımıza şifa versin
Buglem01 Merhaba kızlar benim aile hekimim kızıma baktı bacakları denk değil dedi. Ultrasona gidin dedi. Bizde gittik doktor sıkıntı var citf bez takilcak dedi 3 ay geçmeden başka doktora gittik birseyi yok dedi yani bir doktorda kalmayın canım başka doktosada gidin eğer gitmediyseniz. Bu durum kız bebeklerde genelde oluyormus.