-manisa45deniz Bebeğim mama hiç bir türlü yemek istemiyor beslenmek istemiyor su oldu mu çok güzel içiyor fakat Ardından su kusuyor 4 ay 10 günlük 90 ml içiyor zorla 4 saate bir kilo alımı durdu doktor ve ebe acıkınca yer diyor zorlamalıymışım yemesi için yoksa acıkınca yer mi sizce
Serpilctn -manisa45deniz benim bebeğime aşırı istahsizlasti 4 saatte bir 120 içiyor eskiden 2 saatte bir içerdi şuan kilo durumu nasıl bilmiyorum.
Yummyyummy Bizde aynı 4 ay 6 günlük yaklaşık 2 haftadır zorla yiyor sürekli kafasını çeviriyor çıkarıncada ağlıyor çözemedim,atak dönemi belki onun etkisi vardır iştah kaybı olabiliyormuş birde etrafa olan ilgileri artıyor o yüzdende olabilir 🙆🏼♀️
miraycoban Bebekler bi süre sonra mamadan tiksinebiliyorlar. Bizde 1 kutu golden goat bitirdik 2. Kutuya geçtik yarıya gelmeden bebeğim yememeye başladı 6-7 saat aç kaldı mamayı vermeme rağmen sürekli ağlayıp tükürüyordu aynı gün mamayı değiştirdik aptamile döndük onu güzelce içti. Sizde mamayı değiştirmeyi deneyebilirsiniz ☺️