Eyug 2,5 aylık oğlum mesanede enfeksiyon çıktı suprax başladık malesef :( kullanan anneler varmı faydası oldu mu?
KEREM0000000 Evet bebeğime kullandık faydası oldu antibiyotiği her gün aynı saatte vermek çok önemli bilginiz olsun. Geçmiş olsun
Eyug KEREM0000000 bebeğiniz kız mı erkek mi? Benim ki erkek acaba çişini tam yapamadığı için mi oldu sünnete alakalı mı diye düşünüyorum
KEREM0000000 Eyug erkek bebeğim 6 aylık olmak üzere şimdiden 2 defa enfeksiyon geçirdi bence sünnete alakalı ama doktor sünnet için acele etme diyo 🤷♀️
Eyug KEREM0000000 Bana da sünnet gibi geliyo idrarını tam yapamayınca enfeksiyon oluyo sanırım bize 6. Ayda yaptırın dedi doktorumuz
Setenay10 KEREM0000000 merhaba benim oğlum 3 aylık olacak 3 hafta arayla 2. İdrar yolu enfeksiyonları geciriyrz ilk 1 hafta hastane de yattık idrar mi salgın mi bilemediler dün yine tekrarladı ateşi çıktı idrarinda enf ama önceki yattığımda idrar kültürü temizdi idrar tahlili yüksekti böbrek bakıldı temiz çıktı. Sünnet derisi mi dar acaba deri geri doğru itince o kafa kısım çıkmıyor bizde yardımcı olur musunuz sünnet olunca iyi oldu mu oglunuz
KEREM0000000 Setenay10 Geçmiş olsun, oğlum 6 aylıkken sünnet oldu sünnetten sonra enfeksiyon tekrarlamadı şu an 23 aylıkken