Merhaba kızlar bilgisi olan başından geçmiş olan önerisi olan varsa cevap verirmisiniz . 2 oğlum var biri 4 buçuk yaş biri 7 buçuk aylık neyse …
4 buçuk yaşındaki oğlum o kadar uslu sakin bı çocuktu bende hep ilgilendim doğurup da büyüsün diye bakmadım yani ama bir aydır ne olduysa bana karşı çok agrasif ben oğlum desem ona da sinirleniyor ne yapacağımı şaşırdım . Kardeşini kiskaniyormu diye düşünürseniz hiç bir kiskancligini görmedik çok seviyor kardeşini onla ilgilenmeyi bide hiç kiskanmadim hep sen dedim kardeşi anlamadığı için hep ona ilgiyi aynı devam ettirdik babasıyla … Bide oğlum büyümüş küçülmüş derler ya öyle hiç yaşının çocuğu değil hep büyük buyuk konuşuyor bilmediği yok desem yeri övmek için demiyorum ama gerçekten canım sıkılıyor bu duruma yaşının cocugu olsun isterdim . O kadar hircinlastiki bnaa karşı büyük bir öfkesi var sürekli laf sokuyor bana hiç dovmedim ama artık sabrımı siniyor ağlıyorum bazen gerçekten çaresiz hissediyorum öfkesinin sebebini bilmiyorum sabahtan akşama kadar kavga ediyoruz . Güzellikle yaklaşıyorum yine olmuyor bağırıyorum annenim senin diyorum yine olmuyor . Ben ne yapayım nasıl davranayim bı akıl verin bana 🥺