Elif_buse_55 Selam hanımlar 2 aylıkken kalça ultrosonu cektirdik gelisimi geri dedi doktor cift bez kullanin 4 hafta sonra tekrar gelip cektirin dediler 2 haftamiz kaldi cift bez kullaniyoruz boyle bir seyle karsilasan var mi?
Eyug Elif_buse_55 yeğenime de çift bez kullandık düzeldi çok ileri gerildik yoksa faydası oluyor devam edin i. Geçmiş olsun
Elif_buse_55 Benimdunyamm bende bilmiyorum doktor oyle dedi hatta kundak yapmayi bu yuzden onermiyoruz kundak yapmayin dedi ki ben hic kundak yapamadim istemiyordu cikariyordu ellerini hemen
ALPASLANINannesi Benim kizimin da 1 aylikken cekildi sol tarafinda hafif gevseklik var dedi doktorumuz cift bez kullan 1 ay sonra kontrol dedi 1 hafta sonra kontrolu insallah duzelmistir
Eyug ALPASLANINannesi Kalça ultrasonu 2 aylık olunca çekilir demişti doktorumuz belki erken bakıldığı için öyle çıkmıştır
ALPASLANINannesi Eyug oglumu da 1 aylikken cektirmistik saglik ocagindan dediler yine bir an once cektirin diye insallah oyledir gecmis olsun bu sicakta yavrum cift bez kac haftadir
Melekk3 Elif_buse_55 oğlumun sağ kalçasında hafif cikiklik vardı.cift bezi bende başkalarından duydum da doktor gerek yok ona bacakları ayrık dursun yatırırken arasına yastık koy demişti.1ay sonraki kontrolde düzelmişti çok şükür
Elif_buse_55 ALPASLANINannesi aynen bacaklari kipkirmizi oluyor surekli krem suruyorum ama illaki cani aciyordur 2 haftamiz kaldi