[silindi] Kızlar dalin şampuan konak yapar mı ya da konağı arttırır mı bebeğimin kafasını biraz temizlemiştim ama yine arttı şampuan öneriniz varmı hangisi iyi gelir konağa
cileks [silindi] bebek yapısıyla da ilgili çocuğum 2 yaşında mustela kullandım hep yine de başı kabuk kabuk markaya cok takılma dalin enniyisi boşver
cileks [silindi] ama istersen biraz doğal zeytinyağı ve çay kaşığı ucu karbonat karıştır başına sür 1 yaşa kadar yoğun oluyor genel de konak sonra hafifliyor. Öyle bi yarım saat beklesin sonra tarakla geriye doğru guzelce tara duş aldır bi iki sefer yapınca hemen geçiyor konak
Yazannesi1 [silindi] Bebeğiniz kaç aylık? Eğer yeni doğduysa konak çok normal. Banyodan önce biraz bebek yağı sürün bekleyin 10-15 dakika ve yumuşak taraklar oluyor ya fırça tarak onunla hafif tarayın ve yıkayın. 1-2 denemede konaklar dökülecektir ☺️
Tiffany [silindi] Bize dalin yapmıstı bebekler için uygun değilmiş doktorumuz söyledi. Google şikayet kısmına bakın neler neler var. Bizde sadece konakta yapmadı. Vucudunda kuruluk ve kızarıklıklar olustu heryeri catlamıstı
Aysegul93 cileks dalini en iyisi mi kesinlikle ne dalini ne mustela ne sebamed hiç biri temiz içerikli değil
[silindi] Yazannesi1 bebeğim 2 aylık dediğinizi yaptım bayağı temizlenmişti ama yine arttı o yüzden şampuandan şüphelendim
Yazannesi1 [silindi] Dalin zaten biraz göz yakan bir şampoan yani bence bebekler içinde pek uygun değil gibi. Bütçenize uygunsa kimyasal ve parfüm içermeyen bir şampoan bakın derim.
thecamellia [silindi] biz doğduğundan beri dalin kullanıyoruz kafasında konak vardı ama ben onları yağlayıp tarayıp temizledim bir süre sonra bir daha olmadı şampuanla alakalı değilde bebekle alakalı ama onun içinde konağa engel olan şampuanlar vardır