Mrymboz Emzirirken sigara kullananlar var mı icmek istemiyorum ama zorlanıyorum vicdan azabı çekiyorum
Hellomoto Mrymboz daha çok küçükmüş ben 3 aydan sonra günde 1 içiyordum şimdi 1 yaşında olsada içtikten sonra üstümü değiştiriyorum dişlerimi fırçalayıp sütümü sagiyorum
gamze-k0 Mrymboz canim maalesef bende içiyorum hatta doğum yaptım doktor geldi 1 saat sonra dedim ben aşağıya inip sigara icicecem dedim. Şuan bebeğim 1 aylık 5 günlük 🤭
Minikprensesinannesi892 Mrymboz kıyamam ya hem sana hem bebeğine 😔 lohusa olmak zor, herkes farkli duzeyde yasiyor ama hic zorlanmayan cok cok azdir bence. Sigara aklina gelince baska seyler dusunmeye calissan belki yardımcı olur. Emzirmeye etkisi var mi bilmiyorum ama kokusu bile siniyordur üzerine bence icmesen daha saglikli olur. Ama tabi ki o bebisin annesi sensin ve en iyisini sen bilirsin ben sadece fikrimi soyledim 🥰
Dilaylaa Bebeginiz daha çok küçük günde üç dört fazla hemde emzirirken sigara kullanmak alkolden kat kat zararlı örneğin , biraz istikrarlı olun 🌸
Sevval_59 Mrymboz ben içiyorum kızım şuan 5 Ay 25 günlük dogum yaptıktan 1 hafta kadar sonra mı ne başladım 1 paket 1hafta da bitiyordu yarım yarım içiyordum şuan bile bazen 3 gün bazen 4 gün gidiyot Paker bir sure sonra çok içmek istemiyor insan saat 9 da uyandım şuan saat 12.21 ve ben hala sigara içmedim siz düşünün içmek isterseniz için sıkmayın kendinizi okadar lohusayekndw daha zor olur
merrvayydn Mrymboz çok iyi anlayabiliyorum bağımlısı olmayan da anlamaz zaten.İnternette şöyle bi yazı okumuştum sigara içince nikotini 90 dakikada yarıya falan düşüyormuş mümkün oldukça dayanamıyorsanız emzirdikten sonra için ve en hafifini tüketin bence.Kesin kanıtlanmış bir şeyini bulamadım bebeğe geçiyor mu geçmiyor mu diye.Benim fikrimce o kokuyu soluması daha kötü o yüzden üstünüzü değiştirp yaklaşmanız daha iyi olur gibi..Umarım azaltarak bırakabilirsiniz🙏🏻
sarmaliklahana Mrymboz 5.aydan beri günde 3-4 tane içiyorum bazen hiç içmiyorum 1 hafta kadar. Kıızm 1 yaısnda 🥴
expectopatronum Mrymboz hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım bebeğim 5 aylık olacak hala içmiyorum. Ama tekrar içeceğim günün hayaliyle yaşıyorum desem abartmış olmam 😬
Mrn expectopatronum ben de öğrendiğim an kestim içmeyi, 4,5 aylık bebeğim. Geçen güne kadar hiç içmemiştim, açık havada 1 tane emzirdikten sonra içip aradan 2,5 saat geçmesini bekleyip tekrar emzirdim. Resmen ben de o günün hayalini kuruyorum 😅
expectopatronum Mrn benimki çok sık emiyo o yüzden emzirmeyi bırakana kadar hayal olarak kalcak gibi 😅