durununannesi18 Hellomoto 1992 Eylül sonrası doğumlular genç kategorisinde başvuru yapabilirmiş. 92 öncesi doğumlu iseniz de başvuru yapabilirsiniz. Dün başvuru yaptım bana da sms gelmedi. Onaylanmadı mı acaba 😏
Hellomoto durununannesi18 bende merak ettim guvenilirmi yada kandiriyorlarmi 🤣 zor bulduğumuz 2 binide kaptirmayalim
Aummu Emir0_ ödeme yaptırmanın suresi var mıydı örneğin 2 iş günü filan mı bende basvurucamda esim nakiti ayarlamaya çalışıyor. Süre kısaysa ona göre sonra basvurucam
lyl0742 mamitime bizede hala sms gelmedi ya gün sonuna kadar gelmez se başvuru iptal olmasın parayı yatıramadık diye
mamitime Deletedmom_73 ev gayet geniş güzel onlar memleketten almıştı ama kiraya verdiler kendileri de istanbulda kiradalar
Deletedmom_37 Rcn81hn ev sahibinizde her an iki bin olan kirayı 5 bin sonraki sene ne 7 bin yapabiliyor ve yapıyorda ya da direk çıkın diyor cikarsanda nakliye parası taşınma felan 50 bini buluyor hangisi mantıklı
yorgunanne28 mamitime 14 eylülde kuzenim için basvurdum engelli kadrosundan (kronik kalp hastası %75 raporlu) ama hala sms gelmedi🤷🏻♀️
bglm mamitime lütfen ogrenırmısınız dar gelırdenmı başvurmuşlar yoksa şimdiki gibi orta gelırdenmı arada fark varmış çünkü
sarmaliklahana mamitime şartları bilmeden başvuranlar olmuş da ödemeler zorlar vazgecicez diyenler vardı o yüzden dedim 🤗
bglm sarmaliklahana zaten bakan soyledı asgarı ucretlı fazla mesaı ek iş yapması gerek oturmadan ödeme başlanacak sıkıcaklar dişini dedi haber kanalında
mamitime sarmaliklahana anladım☺️ yok biz herseyi araştırdık başka türlü ev sahibi olmamız çok zor bu ödemelerde bizi zorlar ama mecbur halledicez yapıcak bişry yok
lyl0742 mamitime bizede gelmedi tokiyi aradım durumu anlattım gün sonuna kadar gelmez se ertesi gün de hafta sonu olduğu için başvuru iptal olabilir pazartesi tekrar denersiniz yoğunluktan dolayı falan dedi e devlete başvuru değerlendirmede gözüküyor zaten gelmedi mesajda nolcak bilmiyorum kaldı öyle