Asym33 Ocean mikrofer kullanan annenler kiloya göre mı veriyorsunuz bebeğim 4,5 aylık 6,500 kilo eczanede de iki damlalık ver dedi kafam karisti
starwomen Asym33 benim bebeğimde 4.5 aylık doktor 4. Ayın başında tek damlalık dedi hep o şekilde verdim kiloya göre mi bilmiyorum
cherrysu Asym33 Bize de doktorumuz en başından beri 1 ml verdiriyor. Yani o çizgi 0.5 ml. Ben 2 kez çekip veriyorum. Kilo başına hiç vermedim.
Asym33 starwomen Genelde demir ilacı kiloya göre bir damla kullanılıyor hep öyle duydum ya ondan sordum canım eczanede de damlalikta çizgi var oraya kadar doldur ver dedi doktorun 1 yaşına kadar hep böyle mi verecegini söyledi canim
starwomen Asym33 doktorum 1 yaşına kadar bu şekilde demedi zaten aylık gidiyoruz kontrole 5. Ayda soracağım. Çizgiye kadar vereceksin 1 sefer günlük dedi
cherrysu Asym33 Sabah d vitamini verdiğim için öğleden sonra da demir ilacını veriyorum ben :) Doktorumuz emzirmeden önce ya da emzirdikten sonra yarım saat geçsin öyle ver demişti süt ile karıştığında pek etkisi olmadığı için.