melis_duru serinserin beklenecek gibi değil canı çok acıyor 😢 dün gece mecbur hel sürdüm ama bugün arkadaşın önerdiği sarımsaklı doğal tarifi deneyeceğim
hellomom Benim kızımda 6 ay 25 günlük. 4-5 gün önce alt iki diş göründü. İki gündürde yine bir huzursuz. Sürekli kulağını kaşıyor, geceleri uykusunda inliyor. Tekrar mu diş çıkarıyor bilemedim, altların hemen ardından üstler gelir mi ki?
melis_duru hellomom gelebilirmiş, yani benim kızımda öyle olmadı altlar çıkalı 3 buçuk ay oldu, üstler yeni çıkıyor. Ama dediğiniz gibi arka arkaya çıkaran bebekler de var çevremde
Ellone28 Kizlar 8 bucuk aylık kızım var ilk dişibi 4 bucum aylikken cikardı e bebekte satılan parmak firca ve yaninda jel var ben cok memnun kaldim isaret parmaginiza gecirip ucu firca gibi silikon yumuşak jel sıkıp damak ve mevcutta olan dişlerine kullanabiliyosunuz günde 2 kere çok fayda etti bize
melis_duru Ellone28 ben şuan için dentinox jelin faydasını gördüm, sorun çözüldü 😊 ama bu da aklımda bulunsun, çok teşekkür ederim 🌻
CansuUHUD melis_duru ben yine de belki faydası olur diye kullanıyorum ama kolyesini almıştım boğulur diye korkuttular şimdilik bilekliğini kullanıyoruz inşşallh faydası olur 🙏🙈