bebekcaannn Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl benim oğlum 2 aylık bazen geceleri sadece 1 kere uyanır bazen her saat başı nasıl düzene koyabilirim
Melekbas bebekcaannn her bebek farkli iki aylikken duzene oturdu bizim uyku saati ama uyanmasi normal iki aylik daha acikip uyaniyor uc aylikken gece bir kez uyaniyordu oglum simdi uc saate bit degisiyor ataklardan sonra
bebekcaannn Aslmra80 Bazen burdaki yazıları okuyunca pimpirikleniyorum açıkçasi şimdiden düzen koyanlar var üstelik belli bir yatış tarzı da yok oģlumun bazen memede uyur bazen kucakta pışpışlanark
Gezginkisisi 2 aylık bebeğinizin emme aralığı ne kadar? Benim bebeğim 1 saat ara ile emmek istiyor. Çok kısa değil mi?
Mnk16 Benim bebeğim 50 günlük doğduğundan beri gece uykusu var gündüz uyumuyor gece uyuyor 6 gibi kalkıp besleniyor geri uyuyor 10 gibi kalkıyor ama gündüz uyku yok dikkatinizi çekerim 😊 uyumuyor yani
Mnk16 Birde akşam 7 8 dem sonra oturmamaya çalışıyorum pijama giydirip ortamı karartıyorum gece uykusu olduğununanladoğını düşünüyorum