MyDarlingSon Ek gıdaya gecmemize sayılu günler kaldı. Hangi marka günlük süt iyi hanımlar. Birde küçük kavanozlarda yapıcam nenkadar maya koymalıyım birde ilk kez mayalıcağım için mayam yok siz nasıl yapıyosunuz ?
Selin1234 MyDarlingSon ben bim in altın kapağını kullanıyorum bir litre süte 1 yemek kaşığı maya koyuyorum icune bir cimdik tuz koyuyorum ve bir çay kaşığı toz şeker mayan yoksa hazır yogurttan yapabilirsin i
Selin1234 MyDarlingSon ilk basta sakız gibi uzuyor ilk yapınca sonra onu tekrar tekrar yapınca düzeliyor
Eflin-Eda MyDarlingSon mahallemize sütçü geliyor ondan alıyorum mayam yoksa komşudan filan istiyorum yada hazır yoğurttan yapıyorum küçük kavanozlara koyuyorum meyve püresi kavanozları var bilirsin belki 1cay kaşığı tepeleme ekliyorum içine zaten sen şimdilik tadımlık gibi başlıca 3gun kuraliyla ben ilk baslarda bize bı yoğurt kabıma yapıyorum onun içinde ayırıp veriyordum ilk başlarda garip geliyor tatları çünkü hemen yemiyorlar tabi bu bebekten bebisede fark ediyo
Burculicee MyDarlingSon büyük marketlerde yoğurt mayası var ben hiç denemedim ama bizim sütçümüz var sütü ondan alıtorun
Zeynep_Asya1 Ben yillardir kendim yapıyorum yogurdumu her hafta kapiya gelir 5 kg aliyorumsutunu sicak mayalama ne kadar ilik o kadar tatli ve kivamli yogurt elde edersin benim yogurdum kalip gibi oluyor yogurt sicak mayalaninca cok sulanir ve cabuk eksir
Zehra5050 MyDarlingSon Kendi yoğurt mayami kullanıyorum köy sütü alıyorum kaynatıp küçük kavanoza 1 tatlı kaşığı yeterli
Linailkay MyDarlingSon yoğurt makinem var 4 tane kavanozu var hazır yoğurttan hepsine birertabe çay kaşıyla koyuyorum 8 saat makinede kalıp sonra dolaba koyuyorum mis