Birbebekkkbircicek 6 gündür böyle sağlığı yerinde 9 da uyutuyorum her zmaan ki gibi 1 saat ya da 15 dk sonra uyanıyor asla geri uyumuyor saat su an 03:45 uyumadı bizi de uyutmadı 14 aylık var mı başıma gelen deliricem artık
hilalinannesiiii Birbebekkkbircicek Allah yardım etsin vallahi bende 3 gündür 5 aylık kızımdan çekiyorum.bu saatlerde uyaniyor uyumak istemiyor
Sema94 Birbebekkkbircicek diş falan çıkartıyor olabilir benimde oğlum 14 aylık azı cıkartıyor bazen bu şekilde kesik kesik gece uyanıyor Çok huysuz ağlamalar gece 7 8 defa uyanıyordu bi kaç gündür rahat
edizsmom Birbebekkkbircicek bizde 14 aylık olduk gecelwri sürekli uyanır gündüz uykusunu toparlamaya başlamıştım şimdi gene 1 saat olmadan uyanıyor sonra hoba tekrar uyutmaya çalışıyorum gündüz 2 saatim onu uyutmakla geçiyor gecede zaten uyanır sık sık
salakmisincemilee Birbebekkkbircicek 9 aylık kızım dün gece 4e kadar oturduk ve 1 aydır böyle günde sadece 2 saat uykuyla duruyorum
Snowglobe hilalinannesiiii bebeğim 14 aylık olmak üzere. Bu hafta gece beslenmesini kestim ona rağmen kalkıyo ve saatlerce uyumuyo. Artık uykusuzluktan gün içinde yerlerde sürünüyorum
Snowglobe Birbebekkkbircicek 2 uyku yapıyo o da toplam 2 saat falan sürüyo. Bizim tek sorun gece çok uyanması. Memeden kestim geceleri ama hala kalkıyo anlamış değilim
edizsmom Birbebekkkbircicek ne yapacağımı şaşırdım memeden mi kessem bilemedim azalttım emmeyi toparlamıştım şimdi gene başa döndük atak yaklaşıyor ondan mı böyle bilemedim dişte çıkarttı yakın zamanda şaştım kaldım 🥹
Birbebekkkbircicek salakmisincemilee geç yatınca bide geç kalkıyor bende uyuyorum bağıyım çok uykum oluyor