Sy2019 Kızlar daha önce sohbetlerin arasında görmüştüm adım atarken para kazandıran uygulamaşar var diye onlar nelerdi denemek istiyorum para bahane zayıflama çabası 😂
Son123 Sy2019 adım para canım uygulama ama o kadar zor birikiyor ki sene de bir ödül anca alırsın gerçekten ödül geliyor ama güvenilir bu konuda sadeece zor birikiyor
gocebebirbayan Sy2019 eşimde de yüklü. Hediyeler almış başını gitmiş ama. Yürüdükçe puan topluyorsun onları her akşam paraya dönüştürüyorsun. Ama gel gör ki bir hediye olmuş 3 bin TL en az. Sen yürüdükçe hediye fiyatına da zam geliyor , ülkemizin zammına göre
Kayraaaaaa Sy2019 AdımPara canım telefonunu salla onda bile adım kazanıyorsun günde 15000 adım attım halde yaklaşık 10 gündür henüz 500 tl puanım oldu alınması en az ürün puanı 2500 den başlıyor
Balim61 Son123 bn indirdim bi ara ama girs yaprken yanls hatirlamiysm tc faln istiyodu sanki butun istenilen bilgileri girmek zorunlu nekdr guvenilir?
Balim61 MinnakvLiva fiyatlr yukselmesine gore adim puani cok dusukms vs ama eenmk.lazm haha indirem bi😂
Sy2019 bebitonunannesi_ uygun şeyler de var pahalı şeyler de telefon ve çocuk gereçleri gibi indirdim başladım bile ben indirmeyi denersen ben kod vereyim ordan dene bence ikimize de puan geliyor öyle ben indirdim ama bir tık geride başlamış oldm keşke kodla indirseymişim
Balim61 Kayraaaaaa kazandigmz tl ile sadece uygulamadaki urunlerdenmi alabiliyoruz?Yani puani cevirip rl yaptigmzda nakit hesabimiza atamiyomuyuz parayi?Mecbur uygulama icindemi kullancaz illa?