Mavi1_ozdenir Merhaba bas agrim geçti şimdi mide bulantım basladi neden böyle oluyor ne yapabilirim ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mavi1_ozdenir Hamilelik yoksa eğer üşütmüş olabilirsiniz. Yada migren olabilir. Benim ikisi de olsa baş ağrımdan sonra bulantım gelir yada ikisi aynı anda olur.
Mavi1_ozdenir MiracAlpinveUmutunAnnesi hiç bilmiyorum ya dün basladi daha ama adetim biteli 1 hafta anca oluyor daha
Mavi1_ozdenir MelisaGoktugMommy iste dün öğlen bi basladi bas agrim 12 ye kadar sürdü dün gece bas agrisi geçti midem bulandı kustum dün gece sonra sabah yine basım agridi bu saate kadar biraz önceler de bas agrim kesildi yine midem bulanmaya başladı
Erenefes Mavi1_ozdenir bende aynı durumdayım 3 gündür bulantım var adetim 7 gün oldu biteli. Aynı hamilelikte yaşadığım hissi yaşıyorum
Erenefes Mavi1_ozdenir şimdi nasılsınız peki salgın var diyorlar ama ishalde olıyormuş bende ishal yok
Erenefes Bkmezc ben anlamadım yarın gidip kan testi vereceğim 13 yıllık evliyim ilk defa gebelik için ilk defa kan testi vereceğim🤦🏼♀️ Ağzımın tadı acı acı. Sizin de aynı mı
Erenefes Bkmezc sonuç kanda da negatif çıktı. Çok şükür. Genel tahlillerimde normal çıktı ama hala mide bulantım ve ağızda acı Raşit devam ediyor