Huriye89 G1z bizimde aynı 4 ay 16 günlüğüz yan dönüyor sadece kolunu kurtaramıyor ben cevırmeye calısınca 6500kilo benim kız ama aşırı huysuz kucak istıyor bizimkide sürekli gezıcek evin içinde
Ela07 G1z benim kızımda tam 4 ay 14 günlük sol tarafına daha çok dönmeye çalışıyor sağa çok az Kendini güzel attırıyor ama daha dönemedi yüzüstü yatmayı çok sevmiyor ama yatarken kafasını kaldırabilyo sırt üstü yatarkende ayaklarıyla falan oynuyo kendine çekiyo
Asel0135 G1z 4ay 17 günlük bugün yataktan düştü inanamadım hertarafına yastık koyduğum halde aman dikkat edin dönmüyor diye bırakmayın ne zaman ne olacağı belli olmuyor
Farahzeynep G1z 4 ay 25 günlüğüz, sağa sola rahat dönüp kendini tekrar sırtüstü pozisyona getiriyor, yüzüstü çok nadir dönüyor kolunu kurtaramıyor onda da, ayaklarını yemeye başladı 😂😂 çok sevimli oluyorlar bu zamanlarında 😂
Yensar 4ay 2 günlük benim oğlum 20 günlük sağ sol yüzüstü dönüyor ve 1mtre kadar sürünüyor ama kikomuz az belkide ondandır
Portakal Yensar kaç kilo acaba. Benimki 4 ay 1 günlük bizimde kilomuz az ama dönemiyor sadece oyun halısına poposuyla aşağı kayıyor
Yensar Portakal 6300 kg 68cm olmuş bugun kontrolde hareket çok fazla bizim bide alerjimiz var o yüsden kilo alımımız az 2aydır
Ayse92 zurgun benmkide öle tuvalete bile gidemiorm gece bağrıo gündüz bağırıo kollarm kırıldı kırılacak
Orkidemm G1z 4 ay 15 günlüğüz. Kolunun uzerine kadar donuyor. Yani tam dönmüyor. Doner ama ya endiselenme..
Portakal Yensar geçmiş olsun rabbim şifa versin. Bizimkide erken doğduğu için daha 5,5 kilo ama tembel heralde biraz 😊
Nefesdunya G1z bugün 5 aylık oldu kızım dönemiyor 🙄 yere örtü serip koyuyorum özellikle ama yok bana mısın demiyor hiç oralı bile değil 🤣 bekliyorum canı ne zaman isterse.
S_seylek60 G1z 4 ay 2 günlügüz zahmet edip yan bile dönmedi🙄 yattıği yerden kafasinı ve ayaklarini kaldirmaya calisiyo sadece. Bir de yan yaturmissam sirt uzerine donuyor.Yuz ustu durmayi hic sevmedi en fazla 1 dk sonra aglamaya basliyor. Bana da geriden geliyor gibi geliyo ama bakalim onumuzdeki aydan ümitliyim
Hilalelizan Minaaysel15 sürekli ayaklarından destek verdim canım elimle hafif hafif sırtını destekledim öyle öyle dönüyor 15 gündür