Tugcedmr Kızlar linç etmeyin lütfen ben blw yöntemini burda duydum ama ne demek olduğunu bilmiyorum öğrenip bebeğime bende uygulamak istiyorum internete yazdım anlamadim bebeğim 8 ay 20 günlük
Tiffany Tugcedmr Eline verıyorsunuz kendisi yiyor. 5 aylık tadımlara basladıgımda vermiştim. Kontrollu yanınızda olursa daha iyi olur. Bi cok anne korkar bogazına kacar diye ama aksi olursa refleks olarak hemen öğürüyor zaten
Dolores Tugcedmr yani bebek liderliğinde beslenme demek 😇 eline veriyorsunuz kendi yiyor. Ama yalnız kalmasın. Ben ek gıdaya başladığımızdan beri hem eline veriyorum hem kendim yediriyorum. İki yöntemi de kullandım 😇 yemek yemeyi sevmesi için eline vermek şart 😇
neslicanben Tugcedmr sert olmamak kaydı ile yiyecekleri eline verip kendi beslenecek. Çok faydalı gerçekten. İlk kızımda denememiştim ama ikinci kızımda yaptım. 10 aylık şuan herşeyi kendi yiyor. Sıvı şeyleri ben yediriyorum sadece. Asla pişman olmazsınız severek dökerek yiyorlar 😂
burjuvaanne Tugcedmr Baby Led Weaning BLW yontemi okumussunuzdur anlami bebek önderliğinde ek gıdaya geçiş demek. Yani bebegin 6 inci aydan sonra yumusak kolay hafif erimis sebze ve meyveleri eline verip onu taniyio kendi kendine yemesidir.