Eloo005 Kozmonot tulum bir defa giyildi hala yeni kokuyor. Mavi olan mont 1 yaş çok az giyildi yeni gibi bordo olan mont ise içi kürklü kız bebek için koton markası güncel fiyatı 300 tl sitesinde
Eloo005 GizemAtmc kozmonot tulum 18 ay 250 tl düşünüyorum bir defa giydi. Mavi olan mont 1 yaş 100 tl olur. Bordo olan ise 12-18 ay kız bebek onuda sıfır zaten 200 e vermeyi düşünüyorum
Eloo005 Senembat merhaba anasayfada solda 3 çizgi var oraya tıklayın resim yükle yazıyor oradan yükleyip kopyala deyip gönderinize yapıştırıyorsunuz
GizemAtmc Eloo005 kozmonot çok güzelmiş ama zaten minyon olan kızım 1 yaşında büyük olur çok 🥲 güzel satışlar sizlere 💐
Eloo005 GizemAtmc Evet çok güzel şuan ki fiyatı 400 tl. Bir kere giydi bizim buralar o kadar soğuk olmuyor bir hevesle aldım giyemedi pek bir kere kar izlemeye gittik orada giydi sadece çok teşekkür ederim 🙏🏻
Tiffany Eloo005 Valla hiç belli olmaz o iş :) fiyatlar almıs başını gidiyor. Ürünlerde cok güzel duruyor sağlam
Eloo005 Tiffany Kırmızı mont sıfır evde denendi giyilmedi öyle kaldı askısında. Kozmonot bir kere giyebildi oğluşum aşırı güzel 🥺 mavi olan montta tertemiz hiç bir sorunu yok
Tiffany Eloo005 Evet belli oluyor zaten. Dün cocuk montu gördüm 500₺ şok oldum. Allahtan geçen sene almıştım