minikturta Iyi geceler arkadaşlar, bebisinize kıyafet aldığınız uygun bir siteler varmı acaba ? Malum bilindik markalar dehsetul vahşet altı üstü bir zıbın yani nasıl 100 lira olabilir sonuçta afedersiniz kaka yapınca çöp 😂😂😂 şimdiden teşekkürler 🥰
Derininannesi_ minikturta civil baya uygun ben genelde oraya bakıyorum lcw den de kupon flan denk gelirse ancak öyle alırız artık🤣
Asyaveannesi04 minikturta kuponlarla defacto&hm mangodan alıyorum geçen yaza yatırım İçin mangodan alt üst takımları 70 tlye aldım
NTokar1 minikturta cildirins.com ve evsen bebe sitelerini önerebilirim herkese oneriyorum sürekli ☺️ ürünler outlet olarak 50 tl ye düşüyor
minikturta Derininannesi_ kiiizzz kuponda kurtarmıyor artık uyku tulumunu kızım 7 aylıktı 100 liraya almıştım şimdi 14 aylık 350 400 diyor 😂😂
Derininannesi_ minikturta bende astronot tulum baktım 600 tl 😂 eşim diyor ki battaniyeye sıkı sıkı sararım dkdkdkd
Kplnnn Cildirinsten 50şer tlye tüm kışlık alışverişi yaptım nerdeyse. 7 takım aldım birini beğenmedim sadece kalıbı falan büyük geldi ama bence 7de 6 çok başarılı👍 Ama hemen kapmak gerekiyor günde 1 kere atıyorlar sepetteyken bile başkası alabiliyor bilgisayar başında bekliyorum sürekli. Bence değer