Byz2019 Kızlar bebeğimin dişleri kaşınıyor wee diş kaşıyıcı var ama ağzına hepsini sokamadığı için ağlıyor eldiven diş kaşıyıcı kullanıp memnun kalan var mı yada memnun kaldığınız model var mı
Azraada58 Byz2019 bende ilk ondan almıştım dedigin gibi oldu sonra civilde cilekli diş kaşıyıvı gördüm onu aldım onu baya seviyor eldivenliyi tavsşye etmem oda sığmıyor agzına
sarmaliklahana Byz2019 Belkı 5 tane abartısız kasıyıcımız var hiç birini dogru düzgün kullanmadı 🥴 onun dısında ne varsa agzına soktu kasmak için 🙄🤦
Bircaykoyicelim Byz2019 eldiven diş kaşıyıcı Bu çok güzel tavsiye ederim. Bide uzunlar var kalem gibi dış kaşıyıcı azı dişlerine çok rahatlıkla ulaşıyor çok rahat kullanımı bebekler için resim eklemeyi bilseydim atardım buraya.
Dolores Byz2019 kullanmasını istiyorsanız biraz buzdolabında bekletin soğuk olunca kullanıyor bebeler
Hafsahuma6-1 Byz2019 ben eldiven değil de silikon cok güzel şekil alan bi diş kaşıycı bulmuştum ve cok memnun kaldım isterseniz onlara da bakabilirsiniz benim bebeğime de bir sürü diş kaşıyıcı aldık ama beğenmedi en son aldgm silikonluyu elinden düşürmüyor şimdi 😂
Bircaykoyicelim Byz2019 Söylediğim çok güzel işte her şekilde çok rahatlıkla damaklarini karşıya biliyor.
Hafsahuma6-1 Byz2019 evet cok güzel şekil alıyor bide ince marketten almıştım eczaneden aldıklarımızı beğenmedi hanımefendi😄
ASELAras48 Eldiven sulu silikon meyveli diş fırça şeklinde olanı hepsini denedik hiç birini kullanmadı ama evde ne bulsa ağzında dişini kaşıyo
Byz2019 ASELAras48 değişik geliyor evdekiler heralde benimki tokamla bile kaşıyor diş kaşıyıcı verince yok 😂
Hafsahuma6-1 Byz2019 sizin için trendyola baktım da babaytime silikon diş kaşıyıcı Bt196 olarak geçiyor bizimki dilerseniz bakın
gokce24 Byz2019 kumanda, kitap, Demir damlasının çubuğu, tahta kaşık, havuç, salatalık favorilerimiz bunlar 😁 kehribar diş kaşıyıcı varmış ağrıyı alıyormuş onu alamamak içimde ukte kaldı pahalı ama alsam kesin yine yüzüne bakmazdı 😂
Byz2019 gokce24 oo liste baya uzun 😃 bende alırım dicemde o kadar para vevrip yüzüne bakmamas üzücü olur 😃