NisanAnnesi Anneler anne kartımı bugün düşürdüm iptal edicem fakat kartı bulup teslim edilen yer varmı bu şekilde ona göre hemen iptal edip yeni cikaricam
Tiffany NisanAnnesi bu konuda bilgim yok ama derhal beyaz masayı arayın onlar sizi bilgilendirir. Eger birinin eline geçer kullanırsa cezası size kesiliyor meblada bayag yüksek. Geri cıkarmanızda imkansız olabilir
balkizimveben NisanAnnesi birisi bulur kullanır ve yakalanırsa yenisini çıkartmak için usûlsüz kullanımdan dolayı 662 tl ödersiniz. Hemen iptal edip yenisini çıkartırsanız sadece 62 tl kart parası ödersiniz. Bir hafta önce çıkarttım aynen bu şekildeydi
huzur- Basvuru merkezine bi kadin gelmişti baskasi bulup kullanmış kadin 600 kusur ceza ödemek zorunda kalmisti en acilinden iptal ettirin
Hilal-95 NisanAnnesi yani öyle duydum bence arayıp iptal etmen en doğrusu demekı cezasını ödemış kadın bende gmzüm gibi bakım bari🤣
NisanAnnesi balkizimveben sağol teşekkür ederim beyaz masa kapalı görünüyor bu saatte inşallah bir çaresini bulurum 😢
NisanAnnesi Hilal-95 ya çok dikkat ediyordum aslında sabah okula giderken otobüs doluydu öylece attım çantaya kodugumada emindim aslında nasıl oldu bilmiyorum bir trafatan kalabalık bir taraftan çocuk durmuyor derken 🤦
Hilal-95 NisanAnnesi çok haklısın valla insan napıcanı şaşırıyor bende hemen bebek arabasını nasıl tutucam diye atıyorm çantaya inşallah kayıp etmem ya sizde bence hemen arayın halledin
NisanAnnesi balkizimveben onda sorun yok hallederim yarın da kullanılır diye endişe ediyorum beyaz masa mesai kapatmış yarına kaldı yani isim
NisanAnnesi Hilal-95 yarına kaldi beyaz masa kapalı açmıyor ondan endişe ettim canım yoksa halledilir iki dakikada iptal ederler de
Hilal-95 NisanAnnesi bence bulan olmamıstır ya tc kımlık numarasında yazıyor üzerinde 🤣 kız bı bakıyosun sabaha evler arabalar alınmıs üzerine allh korusun tabı işin şakası belkı şöföre vermıslerdır