Alperenimm Selam kızlar , bu göğüs ucu ağrısından ne zaman kurtuldunuz oğlum 2aylık oldu benim hala göğüs ucum ağrıyo göğüs kalkanı taksam eğilemiyorum süt üstümü ıslatıyor göğüs pedi taksam ucu acayip yanıyo siz ne çare buldunuz ☹️
Zeynepecrinannesi Alperenimm maalesef benim bildiğim gögüs ucu yarası gecmez sadece acısına alışır zamanla 😣
AryamH Alperenimm bizim de ilk dogdugunda bir hafta yara olmustu hemen gecti . Simdi 6 aylik yine acimaya basladi anlamadim cok emdiginde mi 🤷🏼♀️
Turana Alperenimm malesef canim ben o agrilardan dolayi artik cocugumu emzirmiyorum, benimki de 2 ayliq, sutu sagarak veriyorum. Artik gogus uclarim iyilesti ve kendimi ruhsal iyi hiss ediyorum ve bebegime de iyi baka biliyorum.
Mevanur2 Zaman tek çare canım, kızım 4 aylık görünürde yara yok ancak halen emzirirken dişimi sıkıyorum gece sağa sola dönemiyorum acıyor hemen
Alperenimm Mevanur2 valla emdikten snra bide göğüsüm sızlıyo resmen ne zormuş meğer anne olmak diyorum herşeyiyle
Alperenimm Zeynepecrinannesi yaa çok canım yanıyo bazen emzriyorum bebeğimi uyutuyorum göğüsüm hâlâ sızlıyo bazen kaşınıyo içim gidiyo
Brs16 Zeynepecrinannesi gümüş göğüs kapakları bu işe tek çare 4 aylık olduk biz şimdi bazen tutup çekiyor acıtıyor tahriş oluyor tek bir gece takıyorum ertesi gün hiç birşey yok acıdan... ilk doğduğunda 2/3 hafta kadar hiç çıkarmadım kimi duysam anlatıyorum tek çare bu kapaklar
Alperenimm Turana bazen bende öyle yapiyim diyorum canıma tak ediyor ama ya düyüm azalırsa korkuysla vazgeçiyorm hemen
GoksuNur Memelerinizi sık sık nemlendirin havasız bırakmayın. Ben lansinoh un göğüs ucu kremini kullandım. Sütünüzü meme ucunuza sürün bu da iyi geliyor. Benim bebeğim 2,5 aylık ilk 1 ay ben de ağlayacak gibi oluyordum ama sabredin geçiyor bebek emdikçe alışıyor göğüsler yumuşuyor bence.
Alperenimm GoksuNur lansinonun kremini almıştım bende ilk zamnlar öyle yara olmuştu ki sütle beraber kanlı kanlı emiyodu yavrum kanamıştı göğüsüm bi tane kremi bitrdim ama göğüsümün kendisi sızlıyo
Mevanur2 Alperenimm aynen, doluyken dolu diye boşken süt yok diye sızlayıp duruyor, ağrısına alışmak da zor
ozge12 Alperenimm oğlum iki buçuk aylık me yaptıysam olmadı şuan silikon göğüs ucu kullanıyorum çok etki etmesede acısını yarıya indirdi
didemzgypn Alperenimm bizde 2 aylığız aynı sorunları yaşamaktayım tek çarem göğüs kalkanı artı lansinoh krem oldu zamanla geçmedi ama azalmaya başladı bu arada lansinoh kremi her emzirme sonrası sürmem sebebiyle çabuk bitiyordum e bebekte satılan babyme nin göğüs ucu kremini denedim oda güzel bi krem yada kantaron yağ deneyin güzel tedavi ediyor.
Halece Merhaba, göğüs Kalkan’ı kesinlikle kullanın akıyor ama o yeni süt gelmeye başladığından göğüsler terbiye olana kadar derler düzelecek zamanla, ben kalkan kullandım dediğiniz gibi göğüs pedi tahriş etti onun yerine pamuklu ağız mendileri gibi mendillerden kullandım , emzirme öncesi kendi sütümü sıkıp sürdüm birebir👍🏻emzirme sonrası tekrar süt ve lansinoh krem 👍🏻 Ve en en önemlisi emzirme esnasında göğüsümü makas şeklinde tutuyordum bu tutuş bebeğin memeyi kolay kavrayamamasını sağladığı için göğüs yarası olurmuş doğrusu c şeklinde göğüsü alttan ve üstten kavramakmış bunu yaptıktan sonra tamamen iyileşti , çok geçmiş olsun