Mommyss Kızlar bebeğim 6,5 aylık bi çok meyve sebze de 3 gün kuralı yaptık herhangi bir sorun yok. Siz kahvaltı olarak neler yediriyorsunuz günde kaç öğün veriyorsunuz lütfen destek olun
Poyrazin_annesii Mommyss bizde 6 bucuk aylık olduk normlde kahvaltıda kaşık mama verıyrm . Bazende pirincunu muhallebısı yapıp içine yumurta sarısı labne ve keçi sütlü büskuvu koyuyorum. Bnde yenı basladm neler verılır tam bılmıyrm
mervemir- Mommyss ben 7 Ay olana kadar hep bir öğün farklı şeyleri 3 er gun tadım yaptırdım, 7aydan sonra kahvaltı ya başladık, omlet, haşlanmış yumurta patatesli yumurta mücver pankek vs yanında peynir salatalık gibi gi i bizim kahvaltılara benzer şekilde
Zehra5050 Mommyss 7 aylık oğlum her sabah 1 yumurtanın sarısını ezip içine tereyağ süzme peynir vs koyup veriyorum biraz sulandırıp kıvamlı hale getiriyorum öyle seviyor yiyor çok şükür
Ozlem2904 Mommyss yoğurtlu yumurta, pekmez ve meyve püresi çeyrek yiyordu o dönem. 5ay 20gunlukken başlamıştık ek gıdaya. 7 aya kadar 2 öğün gttik 8.ay 3 öğün