Hulya_ebrar Merhaba hanımlar 10 11 aylık bebeklerinzn diş durumu nasıl kaç tane var huzursuzluk ve iştahsızlık yapıyor mu
DefneRana3881 Hulya_ebrar merhaba 10 buçuk aylık bebeğim 6,5 tane dişi var 😀 hiçbişey yemiyor içmiyor uykuya direniyor sürekli mızmız dişten mi ataktan mı canımı sıkılıyor bilmiyorum uğraşıp duruyoz 😔
esrasglk Hulya_ebrar 10 ay 11 günlük oğlum 6 aylıkken çıktı 2 dişi gerisi gelmedi 🤦🏻♀️ Aşırı zorluyor ama beni, çok huysuz sürekli ağlıyor uyku desen o da iyice saçma sapan bir hal aldı 🤗😏
sinem2323 Hulya_ebrar canim benim 11 aylik 27 günlük oglum var ve halen ortada diş yok ama elleri hep agzinde ve huzursuz daha ne zaman gelir bilmym 😊
Hulya_ebrar DefneRana3881 bizde 10 buçuk aylığız cnm 6 disimiz var buçuk dedginz alt dis yanmi acaba bizde yeni 4 dış birden çıkardık pek huysuz değil şükür
DefneRana3881 Hulya_ebrar yok canım altta 3 tane var üstte 3,5 var maşşalh size iyi gidiyo demkki bebiş
Brsa Bisi sorabilirmiyim bayanlar benim kizimda 6 aylik 2 gundur agliyor mizmiz huysuzz kafasi sicacikk hoc biseyi yoktu cok hareketli bi cocuktu korktuk doktora gittik herseyi temiz cikti ama gorunurde dis yok dediler acaba dis belirtisimi
DeryaDerin Brsa 4 aylıkken belirti başladı bizim 3 gün düzensiz ateş hiçbi sorun yok ama ateş düzensiz kontrol edilemiyo doktor diş olablr dedi 6,5 aylıkken patladı
Hulya_ebrar sinem2323 bı arkdasmnda aynı yaşına girdi yeni dış yok geç çıkan diş daha sağlıklı demiş doktoru
Brsa Hulya_ebrar bizim dis yerlerimiz dogdugundan beri cok belirgindi o sekilde dogdu yani 😀her goren dismi geliyor falan diyordu. Dun doktor baktinmi hic kabarik falan demedi canim ama artik aylari oldugu icin huysuzlasicak dedi 6ile9 ay ay arasi uykusuz olmaya alis dedi
Emineyldrann Arkadaşlar bişey sorabilir miyim benim bebeğim de 3bucuk Aylık diş etinde morarma var patlamazsa diş doktoruna gideceğiz ama ben çok korkuyorum dayanamaz diye bu durumu yaşayan var mı
Funda86 Emineyldrann morarma oluyor.bizimki ciddi şekilde kan oluyor patladiği an akan kan değil.diş çektirince kanli olurya aynen öyle.bence normal.doktorumuzda normal dedi
Elifnilinannesi Emineyldrann benim bebeğim şuan 4 aylık 3 ay 20 günlükken dişi çıktı bide kolay oldu çok şaşırdım ben elini ağzına götürüyordu sürekli bi kaç gün sonra baktım damağında beyazlık var inşallah acısız ağrısız çıkar dişleri
Brsa DeryaDerin anladim tesekkurler ates falan yok da huzursuzluk var kasintisi cok bakalim kismet insallah rahat patlatir butun miniklerr
Brsa DeryaDerin anladim tesekkurler ates falan yok da huzursuzluk var kasintisi cok bakalim kismet insallah rahat patlatir butun miniklerr
Emineyldrann Funda86 siz diş doktoruna gittiniz mi yoksa kendiliğinden mi patladı bizimki nerdeyse 1 aydır böyle ama agrısı falan yok galiba olsa durmazdı diş hastanesine götürecektim dayanamaz diye korkuyorum
Emineyldrann Elifnilinannesi evet bizimkide aynı ne Agrı nede ateşlenme oldu ama diş etinin biri mor ordan çıkamamış diş kan oturmuş
Funda86 Emineyldrann hayır diş doktoru değil çocuk doktoru.jel kullanilabilirmiş ama diş çürümesine sebeb oluyormuş