GamzeDurmus Kızlar süt alerjisinde hangi paketli ürünleri tüketiyorsunuz neler yiyorsunuz herşey canım çekiyor 🙄
Sunshinemom GamzeDurmus kuruyemiş alerjiniz yoksa eğer. Tadımın tadımca bar’ ları var antepfıstıklı fındıklı fln. İnanılmaz güzel. Tatlı ihtiyacımı karşılıyor. Bir kutu aldım eve yaa 🤣
Tirtil35 GamzeDurmus patiswissin finfik kremasi ayni nutella gibi tadi beyaz amblaji olan migrosta var
GamzeDurmus Sunshinemom yani doktorumuz kuruyemişle alakalı birsey söylemedi yumurta yemicem ve süt ürünleri dedi o yüzden sanırım yiyebilirim 😂😂 teşekkür ederim 🥲
Yagizin_annesii GamzeDurmus zeytinyağıyla yapılmış sebze yemekleri yiyorum 😏 herşeyde eser miktarda bile olsa var o yüzden ve ayrıca gaz yapmamalarına da dikkat ediyorum yediklerimin 🤦🏻♀️
GamzeDurmus Yagizin_annesii hiçbir şey bulamıyorum yiyecek, fasülye, bulgur pilavı, patates biber, birde makarna arasında gidip geliyorum. Meyve tüketmeye çalışıyorum bir de. O kadar zor ki bu durum umarım bir an önce geçer gider hayatımızdan 🥺
Bsraylmzz GamzeDurmus patates yağ ve tuz var canım bişeyler çektiğinde marketten bunu aldırıyorm hemen 😂