usernamesu Uyumayan çocuğunuza hiç anason verdiniz mi? Kayınvalidem tüm çocuklarıma torunlarıma verdim mis gibi de uyuttum eskiden herkes verirdi kimseye bişey olmadı diyor? Aklıma da yatmıyor değil. Deneyimleyen var mı aranızda?
Bircaykoyicelim usernamesu kaç aylık bebeğiniz? Anasonu siz içerseniz sürünüzden geçer zaten bebeğe. 6 aylık bebekler için anason çayı var eczaneler de. Bebeğiniz küçükse vermeyin. Ayrıca anason uyku yapmaz sadece bebeğinizi rahatlatır.
Ipeksu usernamesu bezen anason yani rezene kimyon demliyorum bebeğime de içiriyorum üç dört damla uyumuyo yine ama
usernamesu Bircaykoyicelim 1,5 aylık daha bilemedim verince 1-2 damla hemen uyur diyo kafam çok karıştı
Glrmila Kizim cok gazli uyuyamayan Acaip zor bir bebekti mahvoluyirduk geceleri daha 40 i çıkmamıştı sanıyorum 1 kere vermişligim oldu Annemin israri ile caresizlikten …uykuya dalmisti verdikten sonra ama artik yoruldugundan mi etkisinden mi bilemiyorum
Bircaykoyicelim usernamesu yapmayın Lütfen ya 1 buçuk aylık bebeğe anason verilir mi? Bebek Kendi uyuyordur. Çayın uyuttugunu nerden biliyor sunuz..
Norveckizi usernamesu 😂😂😂 bebeğine icirme bu arada bence Sen bı kupa iç ona geçer Gerçi bu kez senide bayiltir 😅😅😅
Ipeksu usernamesu ne bileyim bende yaramadı günde 1 litre kimyon rezene içtim kaynatıp ağzına da damlattı annem sancısnı alsın diye fayda görmedim
Glrmila usernamesu 2 3 gun değilde ikinizde cok yorulduysanjz hic değilse 1 gece dene o zaman 1 cay kaşığı kadar
usernamesu Norveckizi ahahah en iyisi bişey yapmamak kayınvalidem gelir de yaparsa da aman dur demicem bi izlicem bakalım ne olcak 8 torun 5 çocuk büyüttüm yavrum diyo çocuğu eline aldığı an uyuyor bebeğim bi şekilde bilmiyorum bakıcam
Dilaylaa Anason felan çok tehlikeli ya yani tam olarak ne olduğunu biliyorsunuz değil mi ? Su bile verilmezken anason vermeyi düşünmek bana doğru gelmiyor.
Dilaylaa usernamesu ne fark eder ki hatta daha tehlikeli bile olabilir ben sütümden gecsin yine rezene ictim doğal taze ama acillik oldum lohusa halimle. Meğer alerjim varmış. Yani bilemezsiniz.